Astsubay'ı sivil kıyafetliyken şehit ettiler

Güncelleme Tarihi:

Astsubayı sivil kıyafetliyken şehit ettiler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 21:08

Şırnak’ta teröristlerin silahlı saldırısına uğrayan bir Astsubay Üstçavuş Ömer Koca şehit oldu.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Ömer Kabak Meydanı yakınlarında sivil kıyafetli bir astsubay, PKK’lı teröristlerin silahlı saldırısına uğradı.

Olay yerinde şehit olan astsubayın cenazesi ambulansla Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Astsubayı sivil kıyafetliyken şehit ettiler

AİLEYE ACILI HABER VERİLDİ

Şırnak kent merkezinde sivil kıyafetiyle dolaşırken PKK'lı teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Ömer Koca'nın Mersin'deki ailesine acı haber iletildi.

Koca'nın şehit olduğu haberi, Mersin Garnizon Komutanlığı yetkililer tarafından merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde oturan babası Hüseyin ve annesi Ayşe Koca ile yaklaşık bir hafta önce doğum yaptığı öğrenilen eşine verildi.

Haberin Devamı

Acı haberi duyan komşuları ve yakınları taziye için eve gelirken, Türk bayrağı asılan evin önünde sağlık ekipleri hazır bekledi.

Şehit Koca'nın liseden arkadaşı İsmail Sevilgen, gazetecilere, Koca'nın uzun yıllardır vatan için görev yaptığını belirterek, "Geçtiğimiz pazar günü buradaydı. Hanımı doğum yapmıştı, çocuğunu görüp gitti. Haberi ilk duyduğumuzda inanamadık. Buraya gelip, kalabalığı görünce de üzüldük" dedi.
Öte yandan acı haberin duyulmasının ardından Koca'nın Facebook sayfasına, silah arkadaşları ve yakınları tarafından çok sayıda mesaj yazıldığı görüldü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!