Astral seyahat

Gelen mektupların arasında ‘Astral seyahat’i merak edenler ve hatta uygulamaya çalışanların sorularını görünce bu konuyu biraz daha ayrıntılı anlatmak gerektiğini düşündüm.

Öncelikle konuyu bilmeyenler için küçük bir açıklama; Fizik maddenin gölgesi olarak tarif edebileceğim ‘eter’ diye bilinen eterik maddeden daha yüksek frekansla titreşen maddeye ‘astral’ deniliyor.

Astral seyahat yapabilmek için öncelikle ‘Astral Beden’i oluşturmuş olmak gerekiyor. Bunun için uzun ve ciddi çalışmalar gerekiyor. İnsanlar astral maddeye sahip olmakla birlikte bu maddeyi biçimlemek için tıpkı heykeltraş gibi çalışmaları gerek. Ancak astral bedeni oluşturduktan sonra astral alemde seyahat edebilecek duruma gelebilirsiniz.

Astral seyahat yaptığını iddia eden pek çok kişinin yaptığı ‘Şuur projeksiyonu’dur. Genellikle şuur projeksiyonu ile astral seyahat birbirine karıştırılır. Çünkü bunların hepsi farklı şuur hali içindeyken meydana gelir.

Ayrıca ‘eterik beden’ ile yapılan seyahatler de astral seyahat zannedilir. Çünkü şuur, eterik bedene projekte (Yansıma) olur ve kişi fiziksel bedeni yatakta yatarken eterik bedeniyle dolaşır. Bu durum kendiliğinden meydana gelebileceği gibi ‘şuur projeksiyonu’ çalışması yaparak da oluşturulabilir. Bu çalışmalar sırasında kişi yatakta yatan bedeni ile karşılaşacak olursa (Genellikle ilk karşılaşmalarda) küçük bir şok durumu meydana gelir ve şuuru hızla fizik bedene çekilir. Bir çeşit çarpma duygusuyla yatakta sıçrar.

Şuur projeksiyonu daha çok mekanda dolaşmak, yani evin içinde veya yaşanılan kentin çeşitli sokaklarında olabileceği gibi dünyanın herhangi bir noktasında hatta hiç gidilmemiş ve bilinmeyen kentler, ülkelerde dolaşmak şeklinde de olabilir. Ender olarak şuurunuzu astral aleme de projekte edebilirsiniz. Fakat bunların hiçbiri astral seyahat değildir.

Astrolojik ilişkiler

Bazı gazetelerde oğlunuzun burcu Oğlak olarak gözükürken bazılarında Kova Burcu olduğunu ve burcunu merak ettiğinizi yazmışsınız. 20 Ocak 2004 günü öğlende doğan oğlunuzun burcu Oğlak. Yani Güneş hala Oğlak burcunda duruyor fakat birkaç saat sonra Güneş Kova burcuna geçiyor. Yani oğlunuz tam geçiş anında doğmuş. Gazete ve dergilerde görülen burç geçişleriyle ilgili günlerde bir günlük sapma çok doğal. Biliyorsunuz dört yılda bir Şubat 29 çekiyor. Yani bir günlük sapma güneşin burç değiştirmesine de yansıyor. Mesela 2005 yılında güneş Ocak ayının 19’u 20’ye bağlayan gece yarısı burç değiştirecek. Bu durumda 20 Ocak günü doğanlar saat kaçta doğmuş olursa olsun burcu Kova olacak.

RUMUZ: BELKIS

Yenilikler dönemi

Bugün Ay Pluton’u tetiklerken Merkür de Uranüs’ü harekete geçirecek. Gökyüzünün bu konumu büyük değişimlerin habercisi. Pratik hayatınızın içinde yapmak istediğiniz değişiklikler varsa, bugün dikkatinizi odaklayabilir ve hem tarzınızı, hem de isteklerinizi değiştirerek hayatınızdaki belirlediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Son derece yaratıcı ve ilginç konuların gündeme geleceğe bu devre içinde hem teknoloji, hem din, hem de iletişim araçlarıyla ilgili yenilikler açığa çıkabilir.
Yazarın Tüm Yazıları