Astana - Galatasaray maçı şifresiz mi, hangi kanalda canlı izlenebilecek?

Güncelleme Tarihi:

Astana - Galatasaray maçı şifresiz mi, hangi kanalda canlı izlenebilecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2015 14:41

Astana Galatasaray maçı hangi kanalda ve saat kaçta canlı izlenebilecek, şifresiz mi yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Galatasaray, Astana deplasmanında! Kazakistan'ın Astana takımı ile temsilcimiz Galatasaray arasındaki Şampiyonlar Ligi grup mücadelesi şifreli yayınlanacak. İşte Astana-Galatasaray muhtemel 11'ler diğer detaylar...

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, C Grubunda 2. maçına çıkıyor! İlk maçta TT Arena'da Atletico Madrid'e 2-0 yenilmekten kurtulamayan Aslan, Devler Ligindeki 2. mücadelesini Kazakistan temsilcisi Astana'ya karşı verecek. Kazakistan'da Astana Arena'da oynanacak Astana Galatasaray maçı saat 19.00 da başlayacak.

Astana Galatasaray mücadelesinde İsveçli hakem Martin Strömbergsson düdük çalacak. C grubunda ilk maçlarını kaybeden iki takım Kazakistan'da zorlu hava şartlarına ve suni çim zemine karşı mücadele de verecek. Benfica'dan 2-0 lık yenilgiyle dönen Astana, ilk kez katıldığı Şampiyonlar Liginde Galatasaray'dan puan koparmak istiyor.

Ligde toparlanan Cimbom ise Burak'tan yoksun Astana maçını kazanmak istiyor! Spor toto Süper lig'de bir ivme yakalayarak son iki maçını kazanan Galatasray,Şampiyonlar Liginde ilk 3 puanını almak istiyor. Astana Galatasaray maçı 19.00'da naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun belirlediği 22 kişilik kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Fernando Muslera, Eray İşcan, Cenk Gönen, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Olcan Adın, Emre Çolak, Umut Bulut, Lukas Podolski, Sinan Gümüş.

Muhtemel 11'ler;

Astana: Eric, İlic, Akhmedov, Anicic, Shomko, Canas, Dzholchiev, Zhukov, Maksimovic, Kethevoama, Kabananga

Galatasaray: Muslera, Denayer, Chedjou, Hakan, Carole, Jose Rodriguez, Selçuk, Podolski, Sneijder, Yasin, Umut

Astana - Galatasaray maçı şifresiz mi, hangi kanalda canlı izlenebilecek

Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci haftasında Astana ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını Astana Arena Stadinda yaptığı antrenmanla tamamladı.

263. KARŞILAŞMA

Galatasaray, Astana karşısında Avrupa kupaları tarihindeki 263. maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 158, adı daha önce UEFA Kupası olan UEFA Avrupa Ligi’nde 71, Kupa Galipleri Kupası’nda 32 ve UEFA Süper Kupa’da da 1 kez olmak üzere toplam 262 maç yaptı. Söz konusu müsabakalarda 97 galibiyet ve 98 yenilgi alan, Aslan, 67 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı.

GRUPTAKİ DİĞER MAÇ

21.45 Atletico Madrid - Benfica

Haberin Devamı

GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU CAPSLER PATLADI!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!