Assassin's Creed: Identity yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Assassins Creed: Identity yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 08:23

Birbiri ardına çıkan Assassin's Creed oyunlarına doyamayanlar için, Assassin's Creed: Identity bugün iPhone'lar için yayınlandı.

Haberin Devamı

Ubisoft'un yıllar önce artık düzü eskimeye başlayan Prince of Persia oyunlarının peşine taktığı Assassin's Creed serisi, ilk oyunun çıkışının üzerinden daha on yıl geçmemişken 10'u aşkın oyuna kavuştu bile. Öyle ki, EA'in FIFA serisi gibi, her sene başka bir Assassin's Creed oyunu görmek alışkanlık haline geldi.

Assassins Creed: Identity yayınlandı

Bugün iOS'ta 13 TL'ye satışa sunulan yeni oyun, Anno ve Settlers oyunları ile tanıdığımız, Almanya'da yerleşik Blue Byte firması tarafından tasarlanıyor.

Berserker, Shadow Blade, Trickster ve Thief olmak üzere dört farklı sınıfı yönetebileceğimiz AC: Identity'nin dosya boyutu ise 2.5 GB'a yakın.

Haberin Devamı

Ubisoft’un birkaç yıl önceki duyurusunda oyunun hem iOS hem de Android için mevcut olacağını belirtmişti, fakat şu an yalnızca iOS cihazlar oyuna ulaşabiliyorlar. Android için de ne zaman geleceği konusunda herhangi bir bilgilendirme bulunmuyor. Fakat elbette bu yıl içerisinde -muhtemelen yılın ilk yarısına kadar- oyun Android için de gelecektir.

BAKMADAN GEÇME!