Assassin's Creed: Empire geliyor! İşte ilk detaylar...

Güncelleme Tarihi:

Assassins Creed: Empire geliyor İşte ilk detaylar...
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 08:47

Herkesin merakla beklediği yeni Assassin's Creed oyununun çıkış tarihi ve harita büyüklüğü sızdırıldı. Sızdırılan bilgilere göre oyunun haritası, Assassin's Creed Black Flag'den bile büyük olacakmış.

Haberin Devamı

Assassin’s Creed’in kullandığı bütün oyun motorunu ve oyunu baştan geliştireceğini açıklayan Ubisoft, yeni oyunun çıkış tarihi konusunda açıklama yapmamıştı. Daha önce çıkardığı oyunların grafik ve oynanabilirlik bütünlüğü, yeni nesilde çok sırıttığı için sıfırdan geliştireceği açıklanan Assassin’s Creed’de sızdırılan bilgilere göre, 2017’nin son çeyreğinde çıkması bekleniyor.

Oyun bu sefer, günümüze yaklaşmayı bırakıyor ve Ezio’nun bile arkasına gidiyor. İlk Assassin’s Creed oyununun başkarakteri Altair’in atasını kontrol etmeyi beklediğimiz yeni oyun, Mısır ve Yunanistan’da geçecek. Assassin’s Creed: Empire ismi ile çıkacak oyunun yeni bir üçlemenin ilk ayağı olacağı belirtildi. Yani, daha önce Ezio karakterinde oynadığımız gibi 3 oyunluk bir seri olacak. Ayrıca, oyunun haritasının en geniş Assassin’s Creed haritası olacağı konuşuluyor.

BAKMADAN GEÇME!