ASRİAD: Her türlü tedbirin arkasındayız

Güncelleme Tarihi:

ASRİAD: Her türlü tedbirin arkasındayız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2018 14:58

ASRİAD: Her türlü tedbirin arkasındayız

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- ASRIN İş Adamları Derneği (ASRİAD) Gaziantep Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri "Oynanan oyunun farkındayız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekonomi kurmaylarının alacağı her türlü tedbirin arkasındayız" açıklamasını yaptı.
ASRİAD  yönetimi, "Türkiye 15 Temmuz gibi büyük bir badireden daha da güçlenerek çıktı. Bu yolla başarısız olanlar ekonomi üzerinden ülkemize karşı kötü niyetlerini ortaya koymaktadırlar. Son birkaç haftadır yaşanan döviz dalgalanmaları bunun en iyi örneklerindendir. Bizler Türkiye olarak bu saldırılara karşı ekonomimize ve geleceğimize sahip çıkmalıyız. Algı operasyonlarından etkilenmeden üretmeye, yatırıma ve istihdama devam etmeliyiz. Türkiye üretmeye devam ettiği sürece uluslararası arenadaki manipülasyonları boşa çıkaracak güçtedir. Milli ve yerli üretimi desteklemeli,  katma değeri yüksek ürünlere yönelmeliyiz. Ekonomik olarak sıkıntılı bir sürecin içindeyiz. Bu süreci sabır, mücadele ve kararlılık ile aşmak mümkündür. Fırsatçılık yapanlar her dönemde olduğu gibi bu dönemde de kaybedecektir. Dünyayı kendi çıkarları doğrultusunda dizayn etmek isteyen ABD, Türkiye’de sansasyonel terör olayları ve darbe girişimi ile yapamadığını kur atağı ile yapmak istemektedir. Bu finans terörüne ve ekonomik darbe girişimine hep beraber daha çok üreterek direneceğiz" açıklamasını yaptı. Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:
"Gaziantep Asrın İş Adamları Derneği olarak Amerika'nın oyununa gelmeyeceğiz. Çünkü Amerika, Ortadoğu’da sağlam ülke bırakmadı, tüm hepsini kendine sömürge ülke etti. Ama biz Türkiye'mizi Amerika’ya yedirmeyeceğiz. Dolar, Euro'ya da boyun eğmeyeceğiz. Hep birlikte Türkiye olacağız. Gaziantep ASRİAD olarak taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyacağız. Hep birlikte Türkiye için eğer bir bedel ödenecekse, bu bedeli bizler öderiz, ülkemize ödetmeyiz."
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!