Aslı Eskici 26. Dönem Milletvekili Aday Adayı Oldu

Güncelleme Tarihi:

Aslı Eskici 26. Dönem Milletvekili Aday Adayı Oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2015 16:12

CHP

25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adaylık başvurusunda bulunan fakat aday listesine giremeyen Aslı Eskici 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisinden(CHP) aday adayı oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mustafa Ayan, Aslı Eskici’ye başarılar dilediğini belirterek “7 Haziran’daki plan ve projelerimizi önümüzdeki seçimlerde de inat ve ısrarla halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. Yoksul, cahil bırakılmış herkes bizim öncelikli hedef kitlemizdir. Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarıyla önümüzdeki engellerin tümünü aşacağız. Ben aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Sevgili kardeşim Aslı Eskici’ye yolun açık olsun diyorum” dedi.
CHP Milletvekili Aday Adayı Aslı Eskici ise “Vazifeye atılmak için, içinde bulunduğun vaziyetim imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin” diyen ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözünü emir telakki ederek aday adaylığı başvurumu yaptım. Gün be gün karanlığa gömülen ülkemin aydınlığa kavuşması için bu onurlu yola çıkmış bulunmaktayım. Her yurtsever gibi üzerime düşen her ne varsa daha da fazlasını yapma için buradayım. Gencecik fidanların siyasi ikballere kurban edilmemesi için, kadınlarımızın şiddet görmemesi öldürülmemesi için, doğanın rant hesaplarıyla katledilmemesi için, aldıkları düşüş maaşlarla geçim savaşı veren emeklilerin refaha kavuşması için buradayım” şeklinde konuştu.
CHP Milletvekili aday adayı Çetin Arık’ta “Aslı kardeşime yüreğinden ve cesaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Aldığı bu kararın partimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak önce Türkiye dedik ve yine önce Türkiye demeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!