Aslı Enver, Murat Boz'u Kerem'e çevirdi!

Güncelleme Tarihi:

Aslı Enver, Murat Bozu Kereme çevirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 11:53

Murat Boz, “Kardeşim Benim” sinema filminin çekimlerinde kalbini Aslı Enver’e kaptırdı. Enver için “Onu bir ömür beklerim” açıklamasında bulunan Murat Boz'un bu sözlerini duyanlar “Aslı, Murat’ı Kerem’e çevirdi” esprisini yaptı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

“Kardeşim Benim” sinema filminin çekimleri sırasında kalbini Aslı Enver’e kaptıran Murat Boz, şu sıralar aşk sarhoşu. Dizi çekimleri sırasında saatlerce sevgilisini bekleyen Murat Boz, “onu bir ömür beklerim” deyince, yakışıklı popçuyu duyanlar, “Aslı, Murat’ı Kerem’e çevirdi” esprisini yaptılar.

Geçtiğimiz günlerde aşkları ile magazin gündemine bomba gibi düşen taze çift, şu sıralar aşk sarhoşu.

Önceki akşam Kuruçeşme’de bir balık restoranında birlikte görüntülenen çift, birlikte yemek yediler. Mekandan erken ayrılan yakışıklı popçu, daha sonra Nişantaşı’ndaki stüdyoya gitti. Murat Boz’u erken ayrılmasından sonra güzel oyuncu Aslı Enver’de yaklaşık 1 saat sonra sevgilisinin yanına gitti.

Gece yarısı 03:30’da stüdyodan el ele çıkan çift gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmadı.

Haberin Devamı

Aşkını İlan Etti!

Yakışıklı popçu, klibi üzerine gelen sorulara “Bana değil Aslı’ya sorun” dedi.

Geçtiğimiz günlerde dizi çekimleri sırasında güzel oyuncu Aslı Enver’i 10 saat beklemesi hatırlatılınca Boz, “Evet 10 saat beklerim, her zaman beklerim. Ben Aslı’yı bir ömür beklerim” diyerek aşkını herkese ilan etti.

Aslı Enver, Murat Bozu Kereme çevirdi

Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 yılında Londra’ da dünyaya geldi. Enver, eğitimi için Türkiye’ den Londra’ ya giden bir annenin orada dünyaya gelen ikinci çocuğudur. 12 yaşına kadar Londra2 da yaşadılar, daha sonra ailesi ile birlikte Türkiye’ ye döndüler. Ülke değiştirme nedeni ile bocaladığı dönemde annesi tarafından tiyatroya yönlendirildi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ nde eğitim almaya başladı. Lise eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ nde tamamlamasının ardından Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ nden mezun oldu. Bir çok dizi ve filmde rol aldı. Şu an yeni başlayacak olan Kış Güneşi dizisinde baş rol oyunculuğu yapıyor.

Aslı Enver, Murat Bozu Kereme çevirdi

Haberin Devamı

Murat Boz kimdir?

Yakışıklı şarkıcı Murat Boz, 7 Mart 1980 yılında Zonguldak Karadeniz Ereğli’ de dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimini burada tamamlamasının ardından annesi tarafından müzik yarışmalarına yönlendirildi ve güzel sanatlar lisesine hazırlandı. 1995 yılında yetenek sınavlarına kazandı ve İstanbul Güzel Sanatlar Lisesi’ nde 4 yıl yatılı olarak okudu. Bu okulda keman ve piyano dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’ ne katılarak bitirdi ve ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarını okudu. 2000’ li yıllarda vokalistlik yaparak müzik hayatına girmeye başladı. Şimdilerde başarılı şarkıları ve yakışıklılığı ile genç kızların sevgilisi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!