Aslı Çetiner, Oya Başar’ın karasularında ev alacak

Bodrum-Gündoğan Koyu, Kızılburun Mevkii’ndeki Farilya Residence Evleri’ni rahmetli Yavuz Demir yaptırmış ve satışa sunmuştu.

Bu lüks evlerden satın alanlar arasında Oya Başar, Müjde Ar ve Mehmet Barlas gibi ünlü simalar vardı. Duyduğuma göre, Tahsin Çiftkurt’tan boşanan Aslı Çetiner de gözlerden uzak yaşamak için yaz başında buradan ev satın almak istemiş. Ancak satışta olan tek Penthouse villanın fiyatının 1 milyon 100 bin dolar olduğunu öğrenince karar değiştirip, iki aylığına ev kiralamakla yetinmiş.

Ancak, geçtiğimiz haftalarda adı Oya Başar’ın eski eşi Levent Kırca ile aşk dedikodularına karışan Aslı Çetiner’in varlığı, site sakinlerinden Müjde Ar’ı rahatsız etmiş. Ve ipler geçen hafta kopmuş! İddiaya göre Oya Başar’ın yakın arkadaşı olan Ar, plaja inerken rastladığı Aslı Hanım’a sözlü tacizde bulunmuş. İkili arasındaki tartışma kısa sürede alevlenmiş. Çevrede bulunanlar Müjde Ar’ı sakinleştirmeyi başarmışlar ama ikili arasındaki gerilim hálá sürüyormuş. Bu arada kulağıma gelenler arasında, Aslı Çetiner’in daha önce pahalı deyip almaktan vazgeçtiği villayı satın almaya karar verdiği de var.

Sevgilisi gelmedi

Serdar Bilgili, geçtiğimiz gün Çeşme’de program yapan Demet Akalın’ı izlemeye gitti. Sevgilisi İrem Güreli ise her nedense o akşam yanında değildi. Kulübe arkadaşları ile giden ve Akalın’ı en ön masadan izleyen Bilgili, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Plajda aşk şov

Yaz tatilini sevgilisi Emre Karabacak’la Bodrum’da geçiren Irmak Ünal, meraklı gözlerden kaçmaya ve objektiflerle köşe kapmaca oynamaya gerek duymuyor. İlişkisini rahat rahat yaşayan Ünal, sevgilisi ile tatilin keyfini doyasıya çıkarıyor. İkili geçtiğimiz gün de Bianca Beach’te çevredekilere aşk şov yaptı! Sık sık birbirlerine sarılıp öpüşen çifti, diğer tatilciler kaçamak bakışlarla izlendi.

Mina Hasman denizden çıkmıyor

Nurettin Hasman’ın ikiz kızları Merve ve Mina, uzun zamandır Türkbükü’nde tatilde... Babaları ve onun sevgilisi Eda Taşpınar’la tatil yapan kardeşlerin keyfine diyecek yok. Özellikle Mina Hasman, sabahın erken saatlerinde arkadaşlarıyla buluşup gün boyu denizde kulaç atarak, tatilin son günlerini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyor.

Üçüncü yıllarını kutladılar

Sinem Kobal ile üç yıldır aşk yaşadığı Mustafa Sirmen’e önceki akşam Cahide’de rastladım. Sevgililer, tanışmalarının üçüncü yıldönümünü kutluyorlardı. Duyduğuma göre Mustafa Bey’in babası Sefa Sirmen de oğlunun Sinem Kobal’la ilişkisini onaylıyor ve gençlerin bir an önce nikáh masasına oturmasını istiyormuş.

İşte son assolist

Pazartesi geceleri hem 90’ların hem de günümüzün pop starlarını izleyici ile buluşturmaya devam eden Cahide’de bu akşam Demet Sağıroğlu sahne alacak. Bu programa özel bir repertuvar ve şov hazırlayan sanatçı, ilk bölümde assolist kılığına bürünerek Cahide kızları ile fasıl yapacak, alaturka şarkılar söyleyecek. İkinci bölümde gerçek kimliğine dönüş yapacak ve popüler şarkılar seslendirecek olan Sağıroğlu’nun programı 22:30’da başlıyor.

Kitap kurdu

Elif Edes, iki aydır Ajda Pekkan’ın eski sevgilisi Okan Tapan’la aşk yaşıyor. Evlilik planları yaptıkları konuşulan çift, haftalardır Okan Bey’in Türkbükü’ndeki evinde kalıyor. Sevgilisiyle hemen her gün Bianca Beach’e uğrayan Elif Hanım’ın elinden kitaplarını düşürmediği ise dikkatlerden kaçmıyor. Edes, tatilin başından beri haftada en azından bir kitap bitirip hemen ardından yenisine başlıyor.

Marka tutkunu

Tüm dünyada ünlülerin favori markaları arasında yer alan Burberry, Bodrum plajlarına da indi. Özel desen ve rengi ile her yerde hemen fark edilen bu markanın tutkunlarından Dilruba Sarıyer, son zamanlarda Burberry bikinisiyle beach’lerde boy gösteriyor. Marka tutkusunu da böylece gözler önüne sermiş oluyor.

Canı dondurma çekti

Sinan Serter’le mutlu bir evlilik yapan Özlem Yıldız, hamileliğinin 6’ncı ayına girdi. Çifte geçtiğimiz akşam Bebek’teki Poseidon Balıkçısı’nda arkadaşlarıyla yemek yerken rastladım. Hamileliğinin çok iyi gittiğini, oğullarının doğumunu sabırsızlıkla beklediklerini söyleyen Özlem Hanım, canı dondurma çekince de restoran çıkışında eşinden kendisine dondurma almasını rica etti. Tabii Sinan Bey, bu ricayı emir kabul edip hemen dondurmacının yolunu tuttu.

Amerika dönüşü Çeşme’ye koştu

Bettina Hakko, geçtiğimiz haftayı Los Angeles’ta geçirdi. Erkek arkadaşı Adam Haggiag’ın yanına gittiği söylenen Hakko, birkaç gün önce Türkiye’ye döndü ve hemen ardından da soluğu Çeşme’de aldı. Bettina Hanım, Dalyan’da balık yerken bir yandan da arkadaşlarına Amerika seyahatini anlatıyordu.

Yazarın Tüm Yazıları