Aslan ve oğlak

Zodyak’ın bu iki kuvvetli ve dominant karakteri bir araya geldiğinde, ne aşk ne de romantizm hakimiyetini sürdürebilir.

Haberin Devamı

Oğlak’ın değer verdiği, ihtiyat, riskleri dikkatlice karşılama, maddeyi zor günler için saklama gibi özelliklerin hiçbirisi Aslan için kayda değer değildir. Aslan’ın eğlenceye, oyuna, lükse ve ihtişama düşkünlüğünün de Oğlak tarafından anlaşılması çok zordur. Dolayısıyla iki tarafın da kendi isteklerinde diretmesi, kayıtsız şartsız hakim olmak isteği, anlaşmazlıkların bile çok uzun sürmesini engelleyerek, ayrılığa neden olabilir.

Oğlak ve Aslan ikilisi, birbirine doğru çekilen ama kolayca birbirine katlanamayan bir çifttir. Küçücük tartışmalar bile anında büyüyerek kavgaya dönüşüp, tatsızlık kaynağı olabilir. Ancak duygusal taraflarını ön plana almaları ve birbirlerini olduğunca kabul etmeleri durumunda, uzun süreli bir ilişki yaşanabilir.
Toprak elementinden olan Oğlak ile aşk oyunlarının kralı Aslan, cinsel yaşamda birbirilerine cevap verebilme kapasitesine sahiptirler. Aralarındaki cinsel çekim oldukça yüksek olmasına rağmen, dominant rolü kimin üstleneceği konusundaki fikir ayrılıkları, inatlaşarak, seksten uzaklaşmalarına neden olabilir.
Yarın diğer burçlarla devam edeceğiz...

Yazarın Tüm Yazıları