Aslan ve kova

Zodyak’ta karşılıklı konumlarda bulunan Aslan ve Kova, çoğu zaman karşı konulmaz bir çekimle bir araya gelir. Fakat karakterlerindeki farklılıklar, kısa zamanda su yüzüne çıkar.

Haberin Devamı

Aslan’ın çok bireysel olması, kendi değer yargılarını ve çıkarlarını öne alması, Kova’nın ise toplumsal çıkarlar doğrultusundaki beklenti ve hareketleri, anlaşmazlığın temel unsurlarıdır. Karşılıklı mental uyaranların kuvvetli olması, bu ikiliyi bir araya getirse bile, ortak noktaların bulunması oldukça uzun bir zaman alabilir.
Kova-Aslan ilişkisinde kutuplaşmaların yaşa-nılması kaçınılmazdır. Ancak iki taraf da birbirini tanımak isteyerek enerji harcamayı kabul ederse, sabit burçlar olmaları nedeniyle birliktelik  devam edebilir.
Genellikle cinselliğe hayatında önemli bir yer vermeyen Kova ile aşk yapmayı, seksi oldukça ön plana alan Aslan, cinsel anlamda birbirlerine çekici gelir. Karşıt kutupların birbirine yaklaşma eğilimi gibi, bu çift de birbirlerine doğru çekilirler. Ancak diğer etkenler doyurucu hale gelebilirse, cinsellik de tatmin edici bir seviyeye ulaşabilir.

Yarın diğer burçlarla devam edeceğiz...

Yazarın Tüm Yazıları