Aslan, Milan'dan söktü aldı

Güncelleme Tarihi:

Aslan, Milandan söktü aldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2014 22:27

Milan’ın da Dzemaili’yi istediği öğrenilince Başkan Ünal Aysal, devreye girip İsviçreliyle birlikte Pandev’in transferinin de bitirilmesinin sağladı.

Haberin Devamı

GALATASARAY, transferin son günü İtalyan devi Milan’a büyük bir çalım attı. Aslan, Cesare Prandelli’nin isteği üzerine Napoli’den 28 yaşındaki Blerim Dzemaili’yi Milan’dan son anda kaptı. Prandelli, İsviçreliyle konuşup onu istediğini söyledi. Ancak Milan’ın da devreye girdiği öğrenilince durum başkan Ünal Aysal’a iletildi. Başkan da Dzemaili ile birlikte Pandev’in transferini de bitirmesi için İtalya’da yaşayan FIFA menajeri Ali Güven’e yetki verdi. Çünkü Napoli Kulübü Başkanı Aurelio De Laurentiis, Güven’in yakın dostuydu.

‘GALATASARAY ÇOK KÂRLI BİR İŞ YAPTI’

Napoli büyük kısmı peşin olmak üzere, Dzemaili ve Pandev için 9 milyon Euro istedi. İtalyanlar ayrıca banka teminat mektubu da talep etti.
Oyuncuların “Galatasaray’da oynamak istiyoruz” demesinin yanı sıra ince elenip sık dokunarak yapılan uzun görüşmeler meyvesini verdi. Laurentiis, başlangıçta istediği rakamın çok altında, toplam 2 milyon 350 bin Euro’ya razı oldu. Üstelik G.Saray bu paranın 1 milyon Euro’sunu ekimde, kalanı da Temmuz 2015’te ödeyecek. Ali Güven, “Galatasaray çok kârlı bir transfere imza attı” diyerek bu transfer sürecini özetledi.

Pandev geldi Berk gitti

Haberin Devamı

BURAK ve Umut’un alternatif olarak düşünülen Berk İsmail, Pandev’in gelmesiyle takımdan gönderildi. Genç golcü, PTT 1. Lig ekibi Antalyaspor’a kiralandı.

G.Saray’ın yeni transferleri Goran Pandev ve Blerim Dzemaili dün sabah İstanbul’a geldi.


‘Muhabirler insandır’ eylemi

FLORYA Metin Oktay Tesisleri’nde otomatik kapıya sıkışıp hayatını yitiren Sabah gazetesi muhabiri Erkan Koyuncu için gazeteciler Galatasaray Lisesi önünde buluşacak. Türkiye Gazeteciler Sendikası’nın ‘Muhabirler İnsandır’ çağrısıyla bugün 12.30’daki eylemde muhabirlerin sorunları anlatılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!