Aslan İspanya'da avantaj arayacak

Güncelleme Tarihi:

Aslan İspanyada avantaj arayacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2013 10:00

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında yarın Real Madrid'e konuk olacak Galatasaray, güçlü rakibi karşısında rövanş karşılaşması için avantaj arayacak.

Real Madrid ile Galatasaray arasında Santiago Bernabeu Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Norveç Futbol Federasyonu'ndan Svein Oddvar Moen yönetecek.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynamasına rağmen Şampiyonlar Ligi statüsüne geçilmesinin ardından bu başarıyı tekrarlayamayan sarı-kırmızılılar, tarihine yeni bir başarı ekleme hedefinde.

G.SARAY'IN KOZU BURAK YILMAZ

UMUT: "MADRİD'İN FAVORİ OLMASI BİZİ MOTİVE EDİYOR"

Terim'in yardımcıları ikinci kez Madrid deplasmanında


Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılıklarını üstelenen Hasan Şaş, Ümit Davala ve Claudio Taffarel, Real Madrid deplasmanına ikinci kez gidecekler. Galatasaray'ın 2000-2001 sezonunda futbolcu olarak kadrosunda bulunan üç isim, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'le Santiago Bernabeu Stadı'nda yapılan çeyrek final rövanş maçının da ilk 11'inde görev yapmışlardı.

RONALDO - BURAK KAPIŞMASI

MOURINHO ÇEYREK FİNALDE KAYBETMİYOR

Mourinho'nun 3 öğrencisi

Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, Galatasaray kadrosunda bulunan 3 oyuncuyla daha önce çalıştı. Mourinho, eski öğrencileri Hamit Altıntop, Wesley Sneijder ve Didier Drogba'yı bu kez kendisine karşı sahada görecek.

Özellikle Fildişi Sahilli yıldız oyuncu Didier Drogba ile Chelsea'de başarılı bir dönem geçiren Mourinho, İngiltere Premier Lig'de 2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarında. bu oyuncunun kariyerinin zirvesinde olduğu dönemde şampiyonluklar kazandı.

G.SARAY, AVRUPA'DA YENİ BİR ZAFER PEŞİNDE

Real Madrid'de 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında forma giydikten sonra İtalyan ekibi İnter'in yolunu tutan ve burada Jose Mourinho ile çalışan Wesley Sneijder, eski takımı Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu'da Bayern Münih'i 2-0 yenerek 2009-2010 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu Portekizli çalıştırıcıyla birlikte kaldırdı.

Hamit Altıntop ise sakatlık yaşadığı Bayern Münih'te sezon sonu serbest bırakılmasına karşın, 2011-2012 sezonu başında Jose Mourinho'nun Real Madrid'de tercihi olmayı başardı. Real Madrid'de fazla forma şansı bulamayan milli oyuncu, bu sezon başında Galatasaray'ın kadrosuna katılmıştı.

KUPA KOLEKSİYONCUSU REAL MADRİD

THY, Real Madrid-Galatasaray maçı nedeniyle Madrid'e ek uçuş seferleri koydu

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında yarın oynanacak Real Madrid-Galatasaray maçı dolayısıyla THY, İspanya'nın başkenti Madrid'e ek uçuş seferleri koydu. THY yetkililerinden alınan bilgiye göre, daha önce günde 2 kez karşılıklı gerçekleşen İstanbul-Madrid uçuşları bugünden itibaren 3'e çıkarıldı. Ayrıca bugüne 4 ek uçuş seferi koyuldu. Maç için Madrid'e direkt bilet bulamayan taraftarların THY'nin günde 3 sefer yaptığı Barcelona veya birer seferin bulunduğu Malaga, Bilbao ve Valencia uçuşlarına da yöneldiği öğrenildi. Yoğun ilgi nedeniyle yüksek yolcu kapasiteli uçakları Madrid seferine koyan THY, dönüş için 4 Nisan Perşembe günü 3 rutin seferinin yanı sıra 5 ek sefer daha düzenleyecek.

Galatasaraylı taraftarlara ayrılan biletler satıldı

Madrid'deki 85 bin kişi kapasiteli Santiago Bernabeu Stadı'nda yaklaşık 3 bin biletin kaldığı öğrenildi. Real Madrid'in, Galatasaray Kulübü'ne ayırdığı 4 bin bilet de satıldı. Çok sayıda sarı-kırmızılı taraftarın maçı Real Madridli taraftarların arasından izlemesi bekleniyor.

Sarı-kırmızılılar dinlendi

Madrid'e dün akşam gelen Galatasaray kafilesi antrenman saatine kadar günü otelde dinlenerek geçirdi. AC Monte Real Marriott otelini kapatan Galatasaray kafilesinde futbolcular, maçın oynanacağı Santiago Bernabeu Stadı'nda akşam TSİ 20.00'de son antrenmanını yapacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!