ASLAN’IN TUR PENCESİ

Güncelleme Tarihi:

ASLAN’IN TUR PENCESİ
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bologna ile berabere kalan Cimbom, 4. tur kapısını araladı

İtalyan ekibiyle dişe diş mücadele eden G.Saray, 90 dakikayı avantajlı bir skorla tamamladı. Signori'nin golüyle yenik duruma düşen sarı kırmızılılar, Hakan Şükür'ün mükemmel kafa golüyle eşitliği yakaladı.

UEFA Kupası'na 3. turdan itibaren katılma hakkını elde eden G.Saray, Bologna ile oynadığı ilk maçta istediğini aldı. Aşırı soğuk bir havada oynanan karşılaşmada, rakibiyle başa baş oynayan sarı kırmızılılar, 4.tura yükselme yolunda büyük avantaj elde ettiler.

G.SARAY, UEFA Kupası 3. tur ilk maçında İtalya'nın Bologna takımı ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak, tur için avantajlı bir skor elde etti.

DAKİKA: Signori sol çaprazdan Galatasaray ceza alanına girdi, yerden vuruşunda Taffarel yatarak topu önledi.

DAKİKA: Emre, Bologna ceza alanı dışından sert vurdu. Defansa çarparak havalanan top, kaleci Pagliuca'da kaldı.

DAKİKA: Galatasaray kalesi büyük bir tehlike atlattı. Ceza alanına yapılan ortada yaşanan karambolde boşta kalan topa Signori sert vurdu. Top kalenin üstünden auta çıktı.

DAKİKA: Galatasaray gole çok yaklaştı. Sağ taraftan ceza alanına giren Hagi'nin yerden pasında, ön direkte bulunan Hasan topa vuramayınca, meşin yuvarlak kaleci Pagliuca'da kaldı.

DAKİKA: Soldan ceza alanına giren Hakan Şükür, yerden sert vurdu. Top kalecinin müdahalesi sonucu kornere çıktı. İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

DAKİKA: Sağdan gelişen atakta Hasan ceza alanına girip köşeden vurdu, top kaleci Pagliuca'da kaldı.

DAKİKA 68: Wome'nin soldan uzun taç atışında Paramatti kafayla aşırdı. Ceza alanında Ahmet'in uzaklaştırmak istediği topu Nervo, Signori'ye uzattı. Bu futbolcu topu ağlara gönderdi: 1-0.

DAKİKA: Eriberto, Ventola ile girdiği ver-kaç sonrasında bir anda kaleci Taffarel ile karşı karşıya kaldı. Yerden yavaş giden vuruşunda Taffarel topa hakim oldu.

DAKİKA 83: Ümit'in ceza sahasının sağ çaprazından nefis bir orta kesti. Hakan Şükür falsolu gelen topa mükemmel yükselip, kafayı vurdu ve skoru eşitledi: 1-1.

DAKİKA: Galatasaray ceza alanı içindeki karambolde topla sağ çaprazda buluşan Nervo'nun şutu, defansa çarpıp kornere çıktı. Karşılaşma 1-1 sona ererken Cimbom İstanbul’a avantajla dönüyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!