Aslan burcunun diğer burçlarla ilişkileri

ASLAN VE AKREP
Birbirine çok cazip gelen ama kolayca anlaşamayan Aslan-Akrep ikilisi, cinsellikte oldukça aktif bir çifttir. Kuvvetli ve dominant karakterlerin bir araya gelmesinden oluşan bu çift, ihtiraslarıyla yaşar. Ancak ufacık anlaşmazlıkların, fikir ayrılıklarının bile büyük kavgalara dönüşmesi kaçınılmazdır.
Duygusal taraflarını ön plana almaları ve birbirilerini olduğunca kabul etmeleri durumunda uzun süreli bir ilişki yaşanabilir. Her ikisi de sabit nitelikten olan bu burçlar, Zodyak’ta zorlu bir etkileşim içindedir. Yaşamlarında pek esnekliğe yer olmadığı için, zorlanmaları doğaldır. Yine de her ikisi de sevgiye ve duygusallığa yatkın oldukları için bu ilişki gerçek aşktan kaynağını aldığında, çok uzun zaman devam etme eğilimindedir.
Günlük yaşamdaki çekişmeli durumun tersine, Akrep ve Aslan cinsellikte büyük bir uyum içindedir. Her ikisi için de cinsellik, kendi becerilerini sergileyecekleri bir arena halini alabileceği için, doyum oldukça yüksektir. Heyecanlı bir seks ilişkisi olan bu birliktelik, ilişkinin kalıcılığı açısından büyük bağlayıcılığa sahiptir.
Yarın diğer burçlarla devam edeceğiz.
Yazarın Tüm Yazıları