Asla Vazgeçmem sezon finali fragmanı çok ses getirecek!

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem sezon finali fragmanı çok ses getirecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 09:31

SHOW TV'nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmem dün akşam 55. son bölümü ile ekrana geldi. Son bölümün hemen ardından Asla Vazgeçmem 56. bölüm fragmanı da yayınlandı. Asla Vazgeçmem 56. bölüm ile sezon finali yapacak. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Yiğit ve Nur'u bekleyen tehlike..

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem 56. bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam son bölümü ile ekrana gelen dizide heyecan doruktaydı. Sezon finalinde neler olacak merak konusu. İşte Asla Vazgeçmem 56. bölüm fragmanı ve son bölüm..

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği Asla Vazgeçmem, yarın akşam saat 21.00’de yeni bölümü ile Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

“Asla Vazgeçmem”in 55. Bölümünde; Mert’in doğum günündeki mesaj karmaşasını çözmesi için Fatih’ten haber bekleyen Nur ve Yiğit, olay çözülene kadar bu konuda konuşmama kararı alıp aşklarını yaşamaya devam ederler. Fikret’in oyununu çözen Fatih ona hayatlarından çıkıp gitmesi için iki gün süre tanır. Ancak Fikret’in bu kadar çabuk pes etmeye hiç niyeti yoktur. İclal’in Fırat’la görüştüğünü anlayan Aytül, bu işi kökünden temizlemek için büyük oynar ve Yiğit’e gider. Yağmur’u acıtmak için Emin’e yakın davranan Yaren’in emekleri boşa gitmez. Emin’in kafası karışmış, Yağmur’dan uzaklaşmaya başlamıştır. Kardeşinin durumunu fark eden Elmas ise Yağmur’un tarafındadır. Fatih’in Nur’a ilgisini fark eden Fikret, paçayı kurtarmak için bu kez de abisinin bu ilgisini kullanma yoluna gidecektir.

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜM İZLE

ASLA VAZGEÇMEM 56. BÖLÜM FRAGMANI

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fikret’in oyunuyla Yiğit tarafından davet edildiğini sanarak Mert’in doğumgününe katılan Nur tüm şimşekleri üzerine çeker. 

Masum olduğuna kimseyi inandıramaz ancak onu asıl üzen Yiğit’in gösterdiği tepkidir. Nur, İclal’in oyununa geldiğinden emindir ve bunu ispat etmek için Fatih’den yardım ister. 

Yağmur’la Emin arasındaki ilişkiyi öğrenen Yaren, Yağmur’u acıtmak için Emin’le yakınlaşır. Bu Emin’in yıllardır hayalini kurduğu şeyse de Emin kendini çok arada kalmış hisseder. 

Nazan ile giriştikleri ağız dalaşı sonrası fenalaşan Elmas’ın bebeği risk altındadır. Doktorunun tavsiyesine uyan Elmas’ın sürekli odasında dinlenmesi, meydanı Nazan’a bırakacak, Nazan  Cahit ile daha da yakınlaşacakdır. 

Fatih sonunda Fikret’in mesaj oyununu çözer ama bunu açıklaması çok da kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Nur masum olduğuna kimseyi inandıramaz!

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜM İZLE

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!