Asla Vazgeçmem 36. yeni bölümde şaşırtan sahne! - izle

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem 36. yeni bölümde şaşırtan sahne - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 14:54

Asla Vazgeçmem seyircilerinin merakla bekledikleri yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları Show TV'de yayınlanan Asla Vazgeçmem 36. bölümü ile ekrana gelecek. Peki; Asla Vazgeçmem'in yeni bölümünde neler yaşanacak? Kerem ve Nur'u hangi sürprizler bekliyor? Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Tolgahan Sayışman, Şafak Pakdemir ve Amine Gülşe gibi başarılı isimlerin başrollerini paylaştığı Asla Vazgeçemem 36 bölümü ile bu akşam izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki herkesin merakla beklediği dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar…

Birbirlerine bir türlü kavuşamayan Yiğit ve Nur’un imkansız aşkını konu alan Asla Vazgeçmem’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Nefes kesen, heyecan dolu, bol entrikalı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyen herkesi kendine hayran bırakan dizide Yiğit ve Nur arasında yine gerilim yaşanıyor. Yiğit ve İclal yeniden evleniyor mu?

Asla Vazgeçmem 36.Bölüm 1.Fragman

Asla Vazgeçmem 36. bölümde neler yaşanacak?

Son bölümde Nur’un Kerem ile evlenmesini engellemek isteyen Yiğit artık bu savaşından vazgeçmişti. Nur Yiğit’e inat Kerem ile nikah masasına daha oturmadan pişman olmaya başlamıştır. Ancak Kerem’in ısrarlı mücadelesi Nur’u bu evlilikten kolay kolay vazgeçiremeyecektir.

Haberin Devamı

Kerem’in gerçek yüzünü gören Yiğit, Nur’u bir an önce Kerem’den kurtarmak ister. Ancak Nur’a olan öfkesi dinmez ve sırf gururu yüzünden İclal’e yeniden evlenme teklifi eder. Bu İclal için oldukça sevindirici haberdir. Amacına daha yaklaştığını anlayan İclal çok mutludur. Ancak nikah gününde onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Acaba İclal ve Yiğit evlenebilecek mi?

Bu akşam aynı saatinde ekranlara gelecek olan Asla Vazgeçmem 36. bölümü sakın kaçırmayın!

Asla Vazgeçmem 36.Bölüm 2.Fragman

Asla Vazgeçmem 35. bölüm özeti

Yayınlanan her bölümünde farklı bir macera ile karşımıza çıkan Asla Vazgeçmem geçen hafta yayınlanan son bölümü ile izleyicilere nefes kesen anlar yaşattı. Bakalım son bölümde neler yaşanmış?

Kerem ve İclal’i bir kafede konuşurken gören Nur, gördükleri karşısında şaşkına döner. Kerem ise, İclal’in kendisinden yardım istediğini ve bu sıkıntılı durumdan kurtulmak istediğini söyler.

Diğer yandan Yiğit’in apar topar hastaneye getirdiği Hazal’ın ise durumu ciddidir. Yiğit, Hazal’ı bu hale getirenin Kerem olabileceğini düşünür ve Nur için endişe duyar. Ve Kerem’in geçmişini araştırmak için eski bir arkadaşından yardım ister.

Haberin Devamı

Elmas ise çiftliğe geri döner ve artık bundan sonraki tek amacı Cahit ile evlenmektir. Bebeği düşürdüğünü Yiğit’ten saklayan Nur ise hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır. Sakladığı gerçek ortaya çıkar. Kerem’in baskısı ile hayatı adına büyük bir karar verir.

Asla Vazgeçmem’de başrolleri, Tolgahan Sayışman (Yiğit) ve Amine Gülşe (Nur) paylaşıyor. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Şafak Pekdemir (İclal), Ayşegül Günay (Aytül), Tugay Mercan (Cahit), Yonca Cevher (Nazan), Ümit Yesin (Tayyar), Hülya Gülşen Irmak (Hafize), Tuğçe Kumral (Elmas), Yağızkan Dikmen (Emin), Poyraz Bayramoğlu (Mert) ve Hakan Dinçkol (Fırat) rol alıyor.

BAKMADAN GEÇME!