Asla hayır

İnönü' de inanılmaz bir maç oynandı. Herşeyi ile tam bir derbi oldu. Muhteşem bir futbol ve iyi maç yöneten bir fifa kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır vardı.

Bunların doğru olanı futbolun güzel olduğudur. Maçı yöneten Cüneyt Çakır, Fenerbahçe'nin ekmeğine bal çalmıştır.
 
Malesef dev derbi hakem hataları ile anılacak. Fifa' nın yerinde olsam bu maçı izler ve ASLA Cüneyt Çakır' a bir daha maç vermem.Derbiye gölge düşürmüştür. Ülkede hakemler bazı camiaları açık seçik koruyorlar. Ferrari' nin yapmış olduğu hareket kırmızı kart ve penaltı buna denilebilecek birşey yok. O pozisyonun öncesinde Cüneyt nerde peki? Lugano' nun Ferrari' ye yaptığı hareket güreşte bile fualdir. Ama Cüneyt Çakır' da o fuali görecek yürek nerde. Birçok pozisyonda fuali veremedi. Lugano' nun kendini artistlik biçimde yere atmasına fual verdi. O pozisyonda Quaresma' ya itirazdan sarı kart verdi.
 
Gökhan Gönül ve Santos' u oyundan atamayan, kim peki. 3 tane çok önemli Beşiktaş atağını top Beşiktaş' ta iken avantaja bırakmayan kim.
 
Hadi şimdi sevinin. Bu maçta ne yazarsanız yazın, ne söylerseniz söyleyin tek bir gerçek var hakemin çifte standartı. Keşke üzerine sarı lacivert forma giyseydi ve öyle sahaya çıksaydı. Fifa düzeyindeki bir hakemimiz malesef ki maçı sabote etmiştir. Maçı tekrar izlemesini ve BÜYÜK Beşiktaş camiasından özür dilemesini istiyorum. Beşiktaş dün akşam galip gelse bil bu yazıyı yazacaktım.
 
Bu yazımı hiçbir Fenerbahçe' li sevmiyecektir. Sevmekde zorunda değiller ama unutmasınlar ki, birgün onlarında canını bu Federasyon  veya bu hakemler yakabilir. Kulüpler birliği nedir ne iş yapar ? Bu hakem konuları orada konuşulmaz mı ? Sn. Adalı cezalı olmasaydı hakem odasını basabilirmiydi?
 
Kim ne derse desin ülkemizde bir güç var ve kimse de inkar etmesin. Bu güç  Aziz Yıldırım' ın ta kendisidir. Camiası için elinden ne geliyorsa fazlasıyla yapıyor. Alkışlamak lazım, Beşiktaş' ın başında olmasını istermisin diye sorsalar hiç düşünmeden HAYIR derdim.
 
Fenerbahçe' de özellikle Dia ve Niang' ın futbolunu çok beğendim. Gününde olan Dia ve Niang' ı durdurabilecek bir defans oyuncusu düşünemiyorum. Schsuter Almeida' ya 87 dakika tahammül gösterdi. Daha da kötüsü Bobo' yu ve Sivok' u kadroya bile almadı. Aslında çıkardığı 11' de kötü değildi. Ferrari' nin tekeri patladı, stepmesi olmadığından değiştiremedi.
 
"Hoşgeldiniz" denildiğinde "Hoşbulduk" diyemiyorsanız o misafirliğe gitmeyeceksin. Kimse kimsenin kara kaşına, kara gözüne muthaç değildir.
 
Beşiktaş' ı sabote eden Ferrari' yi ve ruhuyla oynamayan tüm futbolcuları kovun gitsin, Eee nede olsa kovmaya alıştınız değil mi ? ve yine nede olsa İbrahim Üzülmez değil mi ?
Herkes gelir ve gider ama camialar kalıcıdır. "Yensende yenilsende taraftarın senle, üzüntünde sevincinde senine birlikte"
 
BEĞENDİM
Beşiktaş taraftarını ve Alex' in takımına verdiği katkıyı
 
BEĞENMEDİM
Cüneyt Çakır' ın yönetimini
 
DİKKAT
Beşiktaş'ta işler iyi gitmiyor
Yazarın Tüm Yazıları