Aşksız yaşayan çok insan tanıyorum

RUMUZ: ESKİ SEVGİLİ Rüyamda bir odaya giriyorum, ve odada eski sevgilimin yatağa uzanır vaziyette televizyon izlediğini görüyorum.

Yanına yaklaşıp, nasıl olduğunu soruyorum. Bana cevap verirken sol elindeki yüzük parmağında bir pırıltı görüyorum ve elimle elini tutup baktığımda, parmağında altın bir alyans olduğunu fark ediyorum. Tam elini tutmuşken, elindeki yanan sigara benim elimi yakıyor (acısını hálá hissedebiliyorum). Kendisinin sözlü ya da nişanlı olup olmadığını soracağım sırada, eski sevgilimin annesi odaya giriyor ve sevgilimin şimdiki kız arkadaşı olan bayanla evlendiğini ve eve yemek yemek için geldiklerini söylüyor ve ben hiçbir şey diyemiyorum. Sadece eski sevgilime bakıyorum o kadar. O kadar etkilendim ki, uykumdan sıçrayarak uyandım.

YORUM:
Rüyanızda sık sık eski sevgilinizi görmeniz, onu hálá unutamadığınızın göstergesi. Bu kişinin rüyanızda yeni birisiyle evlendiğini görmeniz ve elinizi yakan sigara, gerçek yaşamınızda böyle bir durumu öğrenmenizin biraz canınızı yakabileceğinin bir göstergesi. Bu haberi bu kişinin annesinden almanız ise, birlikte olduğunuz dönemde, sevgilinizin annesinin ilişkinizin seyri üzerinde etkili olduğunu veya en azından sizin bu şekilde düşündüğünüzü gösteriyor. Birlikteliğinizde geri dönüşü olmayan sonlar yaşanmadıysa, hazır Merkür geri giderken tekrar iletişime geçmeniz olumlu veya olumsuz net bir fikre kavuşmanızı sağlayarak, kafanızı rahatlatabilir diye düşünüyorum. Ancak kötü ve kesin bir son yaşadıysanız, kesilen ağaca üzülmek yerine, yeni bir fidan dikmek daha iyi olacaktır. Hayatta en önemli şey sağlık ve aile, aşk için kendinizi üzmeyin, onsuz yaşayan çok insan tanıyorum.

Niobe adlı şirketlerle hiçbir ilgim bulunmuyor

Bazı konularda yaşadığınız olaylarla ilgili bir çok mail almaya devam ediyorum. Ancak daha önce de yazmıştım, Niobe adıyla çalışan hiçbir firmayla ya da internet sitesiyle (ekolay.net ve hurriyet.com hariç) ilişkim bulunmuyor. Hiçbirinin firma sahiplerini de tanımıyorum. Umarım bu açıklamam yeterli olur. Sağlık ve sevgi ile kalın...
Yazarın Tüm Yazıları