ASKON'dan KTB'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

ASKONdan KTBye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 17:54

ASKON'dan KTB'ye ziyaret

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - ANADOLU Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON), Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Şaban Ünlü'yü ziyaret etti.

Kayseri Ticaret Borsasına yapılan ziyarete, ASKON Kayseri Şube Başkanı Ali Özcan, Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Barlı ve Ömer Koca katıldı. Ziyarette, Kayseri’nin tarım ve hayvancılık alanındaki konular hakkında bilgi paylaşımı yapılarak, kent ekonomi ve tarım alanındaki yatırım projeleri görüşüldü. Özcan, KTB Başkanı Şaban Ünlü’ye yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.



Ticaret Borsası olarak yapmış oldukları proje çalışmaları hakkında bilgi veren Ünlü, tarım alanında verimli arazi kullanımı, hayvancılık ve kredi destek projeleri hakkında görüşlerini sundu. Sözlerini sürdüren Ünlü, "Bizler Kayseri Ticaret Borsası olarak üyelerimizin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşıp, onlara çözüm olacak projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz" dedi.



ASKON Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özcan ise, "Ne terör, ne bölgesel sorunlar, ne de ülkemizin önünü kesmek isteyen güçler, hedeflerimizi hayata geçirmemize engel olamayacaklar. İş dünyası olarak her zaman istikrardan yana olduğumuzu her fırsatta ve her ortamda dile getiriyoruz. İstikrarın önümüzü görebilmek, aynı zamanda yeni yatırım ve üretim, artan istihdam, büyüme, daha çok ihracat demek olduğunu biliyoruz" şeklinde konuştu.



FOTOLU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!