ASKON’da Başkan Hasan Arslan

Güncelleme Tarihi:

ASKON’da Başkan Hasan Arslan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2018 12:39

MERSİN’de İbrahim Özdoğru'nun görevinden ayrılması nedeni Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şube Başkanlığı’na işadamı Hasan Arslan getirildi.

Haberin Devamı

ASKON Başkanı Hasan Arslan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dernek binasında bir toplantı düzenledi. Topantıda konuşan Arslan, derneğin kuruluşundan bu yana Türkiye ve dünyada AR-GE, üretim, istihdam ve ihracat çözümleri için çalıştığını söyledi. Eski Başkan Özdoğru’ya bugün kadar yaptığı özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Arslan, "Hükümetimiz 3 seçim 1 referandum 1 hain darbe girişimi ve sayısız dış güçlerin oyununa maruz kaldığı birçok süreçten geçti. Bizler ASKON ailesi olarak 6'nci dönemde ülkemiz bekası için 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında elimize bayrağımızı alarak bu kirli oyunlara ilk tepki veren ve öne çıkan STK olduk. ASKON başkanı ve yönetimim olarak bugün 'Şahlan Mersin sloganı ile yeni bir yola çıkıyoruz. Hedefimiz ASKON asil duruş vizyon ve felsefesine uygun, yeni ve yenilikçi projelere öncelik vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Önceliklerinin gençlerin beyin göçüne engel olarak, proje ve çalışmalarında yanlarında olmak olduğunu ifade eden Arslan, "Endüstri 4.0 konuşulduğu dönem de inovasyon, Ar-ge ve teknoloji üretimini önemsiyoruz. Ekonomik ve ihracat dengelerine katkı sunmamız, ülke refahı ve ekonomimiz için bir umut ışığı olacaktır. Kadınlarımıza sunmayı hedeflediğimiz pozitif ayrımcılık ile iş istihdamında öncelik verilmesi, yönetim anlayışının gelişmesi ve sosyal sorumluk projeleriyle sürdürülebilir bir şekilde artırılması için çalışmalar yürüteceğiz. Önümüzdeki 2 hafta için de önemli bir seçim sürecine giren ülkemiz, Cumhur ittifakı ile ülkemiz üzerin de oynanan her türlü oyun ve ihanete karşı dik, kararlı ve güçlü bir irade ile çıkacağına inancımız tamdır" diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!