ASKOM toplantısı Babaeski’de yapıldı

Güncelleme Tarihi:

ASKOM toplantısı Babaeski’de yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 13:19

ASKOM toplantısı Babaeski’de yapıldı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı Babaeski’de yapıldı.

İl genelinde sunulan Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili sağlık kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak üzere Babaeski Devlet Hastanesi toplantı salonunda İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı ve devamında İl Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyon toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Fatih Selvi başkanlığında, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, Kamu ve Özel Hastanelerin Yönetici ve Başhekimleri, Acil Servisten Sorumlu Hekimler, İl Ambulans KKM Başhekimliği Hekimlerinin katılımları ile gerçekleştirildi. Toplantıda ildeki 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumu, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri paylaşıldı. Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunun daha kaliteli ve etkin yürütülmesi adına kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun sağlanması konusunda kararlar alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!