Aşkları tam gaz devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Aşkları tam gaz devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2009 13:06

İtalyan medyasında George Clooney’in sevgilisiyle görüşmediklerine ve hatta Canalis'in hayatına iki iki erkeğin daha girdiğine yönelik haberler yayınlanmıştı. Ancak yakışıklı aktör, dün gece Los Angeles’ta düzenlenen “Up In The Air” filminin galasına sevgilisi ve annesiyle birlikte katılarak Canalis’le ilişkisinin devam ettiğini gösterdi.

Haberin Devamı

AŞKLARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

George Clooney’in uzun süreli ilişkilerine pek sık tanık olamıyoruz. Ama bu defa, hakkında yakın zamanda çıkan dedikodulara rağmen Clooney, İtalyan TV sunucusu sevgilisi Elisabetta Canalis’le bizleri yanıltacağa benziyor.Yakışıklı aktör dün gece Los Angeles’ta düzenlenen “Up In The Air” filminin galasına kızarkadaşı ve annesiyle birlikte katılarak Canalis’le ilişkisinin ciddiyeti konusunda güçlü bir ipucu verdi. "Hayatımdaki iki favori kadın” diyerek annesi Nina ve sevgilisi Elisabetta ile kırmızı halıda gururla yürüyen Clooney’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

İtalyan sunucu Canalis, yeni döndüğü Meksika tatilinin hemen ardından katıldığı galada bronz tenini sergileyen bir elbise yerine oldukça kapalı, siyah ceket ve pantolon giymeyi tercih ederek hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

"Ocean’s Thirteen" filminin çekimleri sırasında temmuz ayında tanıştığı Canalis’le aşk yaşamaya başlayan Clooney beş ayı İtalya’da geçirdikten sonra sevgilisini Meksika tatillerinin ardından L.A.’ye getirdi. Sardunya’lı Canalis İtalyan MTV ‘de sunuculuk yapıyor aynı zamanda bir filmde oyunculuk yapmış. 31 yaşındaki sunucu Canalis, Clooney’in annesiyle beraber kırmızı halıda boy gösterdiği ikinci kız arkadaşı. 2004 yılında "Ocean’s Twelwe"in galasında İngiliz sunucu sevgilisi Lisa Snowdon ve annesiyle birlikte gelmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!