Aşkları ‘engel’ tanımadı

Güncelleme Tarihi:

Aşkları ‘engel’ tanımadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2017 21:00

İstanbul Küçükçekmece’de bedensel engelli Deniz Özturan (25) ve Rıza Yılmaz (35) aşklarını evlilikle taçlandırdı.

Haberin Devamı

Aşkları ‘engel’ tanımadı

Dünya evine giren çifte en güzel hediye ise Küçükçekmece Belediyesinden geldi. Belediye Deniz Özturan için engelli aracını gelin arabası olarak hazırladı. Eşi için belediyeden araç talebinde bulunduğunu dile getiren Yılmaz, olumlu cevap alınca sevinçten havalara uçtuğunu söyledi. Asansörlü engelli aracını genç çiftin hizmetine sunan belediye yetkilileri, aracı gelin arabası olarak süsleterek, çifte büyük kolaylık sağladı. 

Kendilerine sağladığı bu destek için Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür eden Özturan, “Eşim Küçükçekmece Belediyesi’nden araç talebinde bulundu. Yetkililer, bizi kırmadı ve çok yardımcı oldular. Benim için büyük bir kolaylık oldu. Ayrıca Küçükçekmece Belediyesi tarafından Florya’da fotoğraf çekimlerimiz de yaptırıldı. Emeği olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu. 

Haberin Devamı

Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı’nda dünya evine giren çiftin nikahını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz kıydı. Başkan Karadeniz, “Hayır dua ve temennilerini ileterek, çifte bir ömür boyu mutluluklar” diledi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!