Aşkları engel tanımadı

Güncelleme Tarihi:

Aşkları engel tanımadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2012 17:08

SİVAS’ta 33 yaşındaki Atakan Damkaç, 4 ay önce tanıştığı aynı yaştaki ortepedik engelli Hicran Kendir ile ailesinin karşı çıkmasına rağmen evlendi. Çiftin düğün masraflarını Sivas 58 Kadın Girişimciler Derneği üstlendi.

Kentteki bir lokantada garson olarak çalışan Atakan Damkaç, 5 yaşında yaptırdığı iğne nedeniyle sol bacağı diğerinden 10 santimetre kısa olan Hicran Kendir ile tanıştı. Çift bir süre görüştükten sonra evlenmeye karar verdi. Ancak Atakan Damkaç’ın ailesi bu karara karşı çıktı. Ailesinin kendisini evlatlıktan reddeceği yönündeki uyarısına aldırış etmeyen Damkaç, 12 Eylül’de ortopedik engelli Kendir ile nikahlandı. Çiftin düğün töreni masraflarını ise Sivas 58 Kadın Girişimciler Derneği üstlendi.

AİLESİ DÜĞÜNE KATILMADI

Sivas Belediyesi Hanımlar Kültür Merkezi’nde yapılan düğün törenine Atakan Damkaç’ın ailesi ve yakınları katılmadı. Koltuk değnekleriyle hareket edebilen Hicran Kendir, engelin gönülde olmaması gerektiğini belirterek, "Biz yaklaşık 4 ay önce tesadüfen tanıştık, anlaştık ve birbirimizi sevdik. Yuva kurmamıza vesile olan 58 Kadın Girişimciler Derneği ve Engelliler Derneği Başkanımız Mehmet İmre’ye teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin" dedi.

Sevgilerinin bütün engelleri aştığını belirten damat Atakan Damkaç ise, "Çok mutluyum. Eşimden çok memnunum. Eşimin ortepedik engeli benim için engel değil. Önemli olan sevgi. Sevgimiz her şeyi yendi" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!