Aşkları babalarına benziyor

Güncelleme Tarihi:

Aşkları babalarına benziyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2007 00:00

Bazı kadınların aşk hayatlarında güvenilecek erkek modeli olarak hep babalarına benzeyen erkekleri tercih ettikleri söylenir. Şov dünyasında da benzer bir durum söz konusu. Angelina Jolie, Catherine Zeta-Jones, Gwyneth Paltrow gibi ünlü oyuncuların, aşk yaşadığı erkeklerle babaları arasında büyük benzerlikler var.

Ünlü aktör Brad Pitt, Angelina Jolie’nin babası Jon Voight’a büyük ölçüde benziyor. Pitt’in bakışları ve mimikleri bile kayınpederini andırıyor.

Catherine Zeta-Jones da babasına benzeyen bir erkekle hayatını birleştirenlerden... Ünlü aktör Michael Douglas ile kayınpederi Dai Jones arasında büyük bir benzerlik var.

Oscar’lı aktris Gwyneth Paltrow’un eşi ünlü müzisyen Chris Martin sadece güneş gözlükleriyle değil ince yüz hatlarıyla da kayınpederi Bruce Paltrow’a çok benziyor.

Stella McCartney’e göre eşi Alasdhair Willis , sadece fiziksel açıdan değil karakter olarak da kayınpederi efsane müzisyen Paul McCartney’e çok benziyor.

Ünlü oyuncu Jamie Lee Curtis’in evlendiği başarılı aktör Christopher Guest, kayınpederi Tony Curtis’e (solda) olan büyük benzerliğiyle dikkat çekiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!