Aşkın şerefine

Koç Holding’in patronu Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç’un kardeşi Frederic Giraud, üç çocuğunun annesinden geçen yıl boşanmıştı.

Haberin Devamı

InStyle ve InStyle Home dergilerinin Yayın Yönetmeni İçim Delemen’le yeni bir aşka yelken açan Frederic Giraud, önceki gün bir davette görüntülendi. “Victoria & Albert Museum Jameel Prize 3” ödülünü kazanan Dice Kayek onuruna Esma Sultan’da verilen davete katılan sevgililer, objektife işte böyle poz verdi. İkilinin ilişkisi, geçen yaz Mine Kalpakçıoğlu ve sevgilisi Mert İncekara’yla St. Tropez’deki Club 55’te tatil yaparken çektirdikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşınca ortaya çıkmıştı.

Dice Kayek’e Jameel Prize ödülü

Ece ve Ayşe Ege tarafından 1992 yılında Paris’te kurulan Dice Kayek, dünyanın en önemli müzeleri arasında gösterilen Victoria & Albert Müzesi tarafından düzenlenen Jameel Prize’ı kazanan ilk moda evi oldu. “İstanbul Contrast” koleksiyonundan “Ayasofya”, “Kubbe” ve “Kaftan” isimli tasarımlarıyla ödülü kazanan Ayşe ve Ece Ege’nin başarısı Esma Sultan Yalısı’nda kutlandı. İstanbul’74 ve Akfen Holding ev sahipliğinde gerçekleşen kutlamaya aralarında Ayşegül Dinçkök, Sevil Sabancı, Gökhan Eşeli, Etem Postacıoğlu ve Serdar Gülgün’ün de bulunduğu iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları