AÅŸkım için 3. Lig maçlarını bile izliyorum

Güncelleme Tarihi:

Aşkım için 3. Lig maçlarını bile izliyorum
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 06, 2007 00:00

Ebru Destan, futbolcu sevgilisi Vedat İnceefe ile üç yıldır süren ilişkisini anlattı.

Haberin Devamı

Foto galeri - Ebru Destan fotoğrafları için tıklayınız...

Podyumlardan müzik dünyasına transfer olan Ebru Destan hem ikinci albümü "Ayrılık Soğuk İklim" hem de Vedat İnceefe ile üç yıldır devam eden ilişkisi hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Seksi şarkıcı, yaşadığı aşkın şiddetini "İnanır mısınız aşkım için 3. Lig maçlarını hatta Uganda’daki bir maçı bile izliyorum. Benim kumam futbol..." sözleriyle özetliyor.

eni albümünüz hayırlı olsun.

- Teşekkür ederim... Deliler gibi çalıştık. Tolon Kunter’in söz ve müziğini yaptığı "Ayrılık Soğuk İklim" parçası aynı zamanda albümün de ismi oldu.

n "Ayrılık Soğuk İklim" oldukça şiirsel bir ad...

- Evet, ayrılık soğuktur, aşk da soğuk olur zaman zaman. Hem yakıcı hem üşüten başka bir duygu var mıdır ki! Yazın ortasında "Üşüyorum" dersin... Bunu başka hangi duygu yaşatabilir.

n Aşk üşütür demek?

Haberin Devamı

- Evet, aşk üşütür.. Üstelik bu öyle garip bir histir ki, aşkın içinde alev alev olduğunuzu bildiğiniz halde buz kesersiniz. İçinizdeki bu soğukluğu aşk diye tanımlarsınız...

n Başarılı bir mankendiniz neden şarkıcı oldunuz?

- 27 yaşındayım. Elbette modellik kariyerim bir gün son bulacaktı. Ben şarkı söylemeyi çocukluğumdan beri çok severim. Annemin sesi yumuşak ve güzeldir. Benim de sesim onun gibi yumuşaktır. Şarkı söylerken de öyle yüksek volümlü değilim, bağırmam. Taşkın Sabah hocamla çalıştım. Taşkın Bey gerçekten inanılmaz bir adam ondan çok şey öğrendim.

n Åžimdi sizi eski meslektaÅŸlarınız kıskanıyordur. Gerçi sizler birbirlerinize laf atarken de arkadaÅŸlığınızı devam ettiriyorsunuz.Â

- Biliyor musun? Bu doğru (gülüyor)... Mesela Demet Akalın’la birbirimize girdik gibi yansıdı basına. Ama biz biraraya geliyoruz ve yazılanlara kahkahalarla gülüp, eğleniyoruz. Bir sorunumuz yok, iyi arkadaşız.

n Şu anda kaç bedensiniz?

- Artık 38 bedenim ve çok mutluyum. Ruhum da yuvarlandı... Yıllarca 36 bedende kalmak için büyük savaş verdim. Sürekli diyette olma psikolojisi insanı çok yıpratıyor. Neyse ki sağlıklı beslenmeyi keşfettim. Bu süreçte Boğaziçi Tıp Merkezi’ndeki uzmanlardan da çok yardım gördüm. Aslında biliyor musunuz, kadınlar, hemcinsleri için görselliğine dikkat ediyorlar. Açıkçası benim için de öyle. Beni kadınların beğenmesi çok daha önemli. Çünkü kadınlar tepeden tırnağa detaylara dikkat ediyorlar. Hiçbir erkeğin bir kadında kıyafetinin detayına, rengine, aksesuvarına, ayakkabısına kadar dikkat ettiğini gördünüz mü? Ben görmedim ve bence kadınlar, kadınlar için giyinir, erkekler için soyunurlar...

Haberin Devamı

HAKAN AYSEV Ä°LE PROGRAM YAPACAÄžIZ

n Ä°ddialı bir tanım... Yani kadınlar, kadınlar için giyinir erkekler için soyunur...Â

- Evet, çünkü erkekler sadece dekolteye dikkat ediyorlar, diğer detayların hiçbirine bakmıyorlar. Kadınlar ise kadınlar için giyiniyorlar. Beni bu kısmı daha çok ilgilendiriyor ve keyif veriyor açıkçası!

n Biraz da kendinizi keşfetme sürecinizden konuşalım.

 Son dönemde Kabala felsefesine merak sardım ve çok benimsedim. Kabalist değilim, Allah’a inancım büyük ve bu inancımla hayatıma devam ediyorum. Ama Kabala’nın arzularımızı, zaaflarımızı ve kim olduğumuzu iyi anlamamıza yardımcı olduğuna inanıyorum. Kabala felsefesi, neden yaşadığımızı, kim olduğumuzu ve nereye yol aldığımızı anlatıyor.

Haberin Devamı

n Galatasaraylı Vedat ile üç yıla yaklaşan bir ilişkiniz var... İlişkiniz hakkında neler söyleyeceksiniz?

- Evet, 3 yıl olacak. Her ilişki gibi bizimkisi de inişli-çıkışlı. Bazı sorunlar da yaşamıyor değiliz. Ama birbirimize olan saygı ve sevgimizi hiçbir zaman yitirmedik.

n Evlilik planınız var mı?

- Biz açıkçası şu anda flört etmekten keyif alıyoruz, evlilik düşünmüyoruz. Bu heyecanı ve keyfi biraz daha yaşamak istiyoruz. Sanırım evlilik çocuk yapmaya karar verdiğimiz anda olacak. Ama evliliğe doğru giden bir ilişkimiz olduğunu söyleyebilirim.

n Peki, birlikte maç izliyor musunuz?

- İnanır mısınız aşkım için 3. Lig maçlarını hatta Uganda’daki bir maçı bile izliyorum. Benim kumam futbol...

n O neler yapıyor peki futbol dışında?

Haberin Devamı

- Şimdilerde antrenör olmak için çalışıyor. Ayrıca İznik’te LPG üzerine bir akaryakıt şirketi açtı.

n Yeni bir projeniz var mı?

- Evet, opera sanatçısı Hakan Aysev ile birlikte bir televizyon projemiz var. TaÅŸkın Sabah tarafından kurulan orkestra eÅŸliÄŸinde Hakan Aysev’le birlikte sahne alacağız. Programın adı, ’Romeo-Juliet’ olacak.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!