ASKİ Nazilli Hizmet Binası törenle açıldı

Güncelleme Tarihi:

ASKİ Nazilli Hizmet Binası törenle açıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2018 17:42

ASKİ Nazilli Hizmet Binası törenle açıldı

Haberin Devamı

AYDIN'ın Nazilli ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Hizmet Binası törenle hizmete açıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli-Aydın Devlet Karayolu kenarındaki Yeşilyurt Mahallesi'nde 23 Şubat 2017 tarihinde yapımına başlanan ASKİ Hizmet Binası 3 miyon 500 bin TL'ye mal oldu. 2 bin 216 metrekarelik kapalı alana sahip, içerisinde kültür merkezi, cam atölyesi, pilates salonları ve çocukların boş vakitlerini değerlendirip, el becerilerini geliştireceği salonlar bulunan ASKİ Hizmet Binası'nın açılışı için düzenlenen törene CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, ASKİ çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli'ye yaptıkları hizmetleri anlattı. Başkan Çerçioğlu, "Göreve geldiğimizde Nazilli'de altyapı tel tel dökülüyordu. Bana, bazı kişiler 'Makyaj yapın' dedi. Biz ise 102 kilometre altyapı çalışması yaptık. Yerin altında olduğu için Nazilliler bu hizmetleri görmedi. Bunu yapmak zorundayım, çünkü Nazilli'nin benim gözümde ayrı bir değeri var. Nazilli'de doğdum, büyüdüm, burada okudum. ASKİ olarak il genelinde 10 tane arıtma tesisi 44 tane sondaj kuyusu açtık. 78 mahallede çalışma yaptık" dedi. Konuşmaların ardından Başkan Çerçioğlu ve beraberindeki protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek ASKİ Hizmet Binası'nın açılışını yaptı.

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ, (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!