Aşkı madende buldu

Zeynep Beşerler ile ilişkisini kısa süre önce bitiren Selçuk Yorgancıoğlu, geçtiğimiz hafta yeni sevgilisiyle Küçükçiftlik Park’taki Tony Bennett konserinde görüntülenmişti.

Haberin Devamı

Yorgancıoğlu’nun adını açıklamadığı sevgilisinin, Balıkesir’in önde gelen ailelerinden Şayakçı Madencilik’in sahibi Sadiye-Tolga Sayakçı’nın kızları Ayşe Şayakçı olduğunu öğrendim.Yorgancıoğlu, Amerika’da uluslararası işletme eğitimi alan ve Türk mermerini dünyaya tanıtan ailesinin şirketinde çalışan Ayşe Şayakçı ile yaz başında flört etmeye başlamış...

Kızlarıyla geziyorlar
Han Yapı Gayrimenkul’ün sahibi, eski TİM Başkanı Oğuz Satıcı’yla evliliğini geçtiğimiz yıl noktalayan Sarsılmaz Silah Sanayi’nin patronu Ala Sarsılmaz’ı kızları Diba ve Mina ile İstanbul gecelerinde gördüm. Diba ve Mina, birkaç gün sonra da babaları Oğuz Satıcı ile Kanyon’da görüntülendi. Boyuna ulaşan kızlarıyla alışveriş yapıp yemek yiyen Satıcı, “Gördünüz güzel kızları, çekersiniz tabii” diyerek muhabirlere takıldı.

Haberin Devamı

Tatilde misafir ağırlıyor
Happily Ever After’ın sahibi Ayşe Kucuroğlu, temmuz ayının başından beri beş çocuğuyla birlikte Hilton Dalaman Sarıgerme’de kalıyor. Kucuroğlu, orada hem iş hem de tatil yapıyor.Happily Ever After’ın mönüsünü Finesse Restoran’da otel müşterileriyle buluşturan Kucuroğlu, geçtiğimiz hafta yakın dostları Burcu Esmersoy, Bilge Kara ve Fatma Yaman’ı ağırladı. Kucuroğlu’nun hazırladığı mönüyle lezzetli yemekler yiyen üçlü, “Bosphorus Night by Suat Ateşdağlı” partisinde de Ateşdağlı’nın müzikleriyle eğlendi.

Bodrum'da spor ve moda
Yelken yarışı American Express Sailing Regatta’nın Turgutreis ayağı, 21-22 Temmuz’da düzenlendi. Turgutreis Cup’ın genel klasmandaki birincisi, Fenerbahçe 1 takımı oldu. Ödülü Elvan Akın’ın elinden alan takım, 11-18 Ağustos’ta İngiltere’de düzenlenecek Cowes Week yarışlarına katılma hakkı elde etti.

Doğulu ile eğlence
Gökhan Çarmıklı ile Emre Ergani’nin Alaçatı’da açtığı Bobou, haftanın her günü ayrı bir eğlenceye ev sahipliği yapıyor. Beach club’da geçtiğimiz hafta sonu Ozan Doğulu performans sergiledi. Doğulu, bundan sonra her cumartesi mekânda DJ setinin başına geçecek.  

Yazarın Tüm Yazıları