ASKF Başkanı Kösedağ güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

ASKF Başkanı Kösedağ güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2015 14:09

Haberin Devamı

AĞRI (AA) - Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Olağan Genel Kurulunda, başkanlığa yeniden Erkan Kösedağ seçildi.

Ağrı ASKF Aydın Kasar Toplantı Salonu'nda gerçekleşen seçimde, kongreye tek liste halinde giren mevcut başkan Kösedağ, yeniden başkan seçildi.

Kösedağ, yaptığı konuşmada, bundan 9 yıl önce ASKF kurulduğunda genel kurula gitmeden, genel kurul üyeleri tarafından başkan seçildiğini anımsattı.

Ağrı'nın ilk federasyon başkanı olduğunu söyleyen Kösedağ, idealleri olduğunu ve bu idealler için çalıştığını ifade etti.

Kösedağ, şöyle konuştu:

"En büyük idealim bugün kongremizi yaptığımız bu binayı yapmaktı. Büyük zorluklar içinde binayı yaptık. Beni yıpratmaya çalışanlar oldu. Bu genel kurulda, son 6 aydır bizleri yıpratmaya çalışan kulüp yöneticilerini görmek isterdim. Bu genel kurul er meydanı. Kimin ne sıkıntısı varsa gelip burada, bu delegelere karşı anlatmalı. Ama bakıyorum bunu anlatacak yüzleri yok. Bunlar bizim için 'taraf tutuyor' diyorlar. Oysa ki biz hiçbir müsabakada, rakip takımda sporcu olarak mücadele etmiyoruz. Oysa bilmedikleri bir şey var, biz herhangi bir kulübe üye olmazsak, federasyon başkanlığı da yapamayız. Ayrıca 'il temsilcilerini çok sık değişiyor' deniliyor. Bugüne kadar görev yapmış il temsilcilerine teşekkür ediyorum. Her değişimin elbette bir amacı var. Heyecanını kaybetmiş biriyle çalışmak istememek elbetteki benim hakkım olmalı. Çünkü biz burada sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz."

Haberin Devamı

Yeni yönetim kurulu ise Abdullah Atilla, Özkan Aslan, Nezir Oruç, Erol Yıldırım, Serdar Yıldız, Ömer Polat, Seracettin Polat, Bülent Aydemir, Önder Tunay, Ahmet Oruç ve Erhan Alptekin'den oluştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!