Askerlerden öğrencilere hediye

Güncelleme Tarihi:

Askerlerden öğrencilere hediye
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 10:30

 Askerlerden öğrencilere hediye

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi Miralay Reşatbey İlkokulu öğrencilerine yeni yıl tebriki gönderdikleri Hakkari Şemdinli Kayalar Karakolu askerleri tarafından kitap, kalem ve silgi hediye edildi.

Sandıklı Miralay Reşatbey İlkokullu 4D sınıfı öğrencileri yıl başında Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Kayalar Karakolu 3'üncü Hudut Bölüğü'ndeki askerlere yeni yıl tebriki gönderdi. Tebriki alan askerler öğrencilere teşekkür için onlara hikaye kitabı, kalem ve silgi alarak Piyade Uzman Çavuş Tolga Aydın aracılığıyla gönderdi. Tolga Aydın, öğrencileri ziyaret ederek hediyelerini teslim etti.

Tolga Aydın, "Miralay Reşatbey İlkokulu öğrencilerinden bize tebrik gelmişti. Asker arkadaşlarım ve ben çok sevindik. Asker arkadaşlarımız ile toplandık. 'Onlar için ne yapabiliriz?' diye düşünmeye başladık. 'Kitap alalım, kalem ve silgi alalım onlara hediye edelim biz de onları mutlu edelim' dedik. Asker arkadaşlarım adına geldim. Çocuklara hediyelerini verdim. Asker arkadaşlarımın onlara selamını ilettim" dedi.

Öğrencilere hediyelerini veren Piyade Uzman Çavuş Tolga Aydın, Okul Müdürü Ali Osman Utku, Müdür Yardımcısı Mehmet Uluşık ve 4D sınıfı öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!