Askeri üste 23 Nisan kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Askeri üste 23 Nisan kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 11:18

Askeri üste 23 Nisan kutlaması

Haberin Devamı

ADANA'da Türk Hava Kuvvetleri İncirlik 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı ve ABD 39’uncu Hava Üs Kanat Komutanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.
İncirlik Hava Üssü’nde düzenlenen etkinliğe Çukurova Belediyesi tiyatro kursiyeri çocuklar da yöresel kıyafetler ve Türk bayraklarıyla, katıldı. Kutlamada 12 ülkenin oyun ve gösterilerini sunan yüzlerce çocuk buluştu.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaptığı açıklamada tiyatro kursiyeri çocukların İncirlik Üssü'ndeki etkinliğe katılmasını önemsediğini belirterek, şunları söyledi: "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, dünya çocuklarına armağan ettiği bu bayramın, dünya ülkeleri tarafından benimsenmesi ve farklı ülkelerden değişik kültürlerden çocukların, bu bayram çerçevesinde buluşması onur verici. Çocuklara verdiği değeri her fırsatta dile getiren ve bu değeri, armağan ettiği ‘Çocuk Bayramı’ ile süsleyen dünya lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği değerleri, hep birlikte korumanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı kutluyorum."

ADANA,(DHA)
(19.4.2016 FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!