'Askeri hareketlilik var' söylentisi yayan bir kişi yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Askeri hareketlilik var söylentisi yayan bir kişi yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2016 12:24

Darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyonları sürüyor. Savaştepe ilçesinde ise "askeri hareketlilik var" şeklinde söylenti yayan bir kişi yakalandı, evinde yapılan aramada FETÖ/PYD ile bağlantılı olduğu belirtilen belgeler ele geçirildi.

Haberin Devamı

Aranan şüphelilerin kaçmasını önlemek adına kentin dört bir yanını kontrol altında tutan ekipler, kente giriş çıkış noktalarındaki önlemlerini artırdı.

Soruşturma kapsamında 9. Ana Jet Üs Komutanlığında 3 pilot daha gözaltına alınarak, emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Savaştepe ilçesinde ise "askeri hareketlilik var" şeklinde söylenti yayan bir kişi yakalandı, evinde yapılan aramada FETÖ/PYD ile bağlantılı olduğu belirtilen belgeler ele geçirildi. FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, 9. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral İshak Dayıoğlu tutuklanmış, dün bir albay ve 3 pilot gözaltına alınmıştı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan 'duyuru' başlıklı açıklamada ise şunlar kaydedildi: "Gerektiğinde tankın önüne yatarak dik duran, iradesine, bayrağına, vatanına ve demokrasisine sahip çıkan, gerektiğinde de dik durup eğilmeyen bu aziz Türk milletine hizmet etmek onur, uğrunda ölmek, şehit olmak gururdur. Bu can bu bedende oldukça bu ülkeyi hainlere teslim etmeyeceğiz. Balıkesirli vatandaşlarımız gönlünü ferah tutsun, iradesi ve demokrasi için her zaman yanımızda olsun."

BAKMADAN GEÇME!