Asker yolu gözlüyor

Lokomotif ithalatçısı Vedat Mardin’in ilk evliliğinden olan oğlu Can Mardin ile Güzel Sanatlar&Saatchi adlı reklam ajansının metin yazarlarından Beril Çep’in yolları üç yıl önce kesişmişti.

Kısa sürede gelişen aşk, onları geçen yıl nikah masasına taşıdı. Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen bir törenle evlenen çift, şimdilerde ise zorunlu bir ayrılık yaşıyor, çünkü Can Bey vatani görevi nedeniyle Erzurum’da bulunuyor. Yani Beril Hanım aylardır asker yolu gözlüyor.

Kenan’la buluşmuş

Kenan Doğulu, annesi Serpil Hanım’ın doğum günü partisine katılmak için geçen hafta Los Angeles’tan İstanbul’a gelmişti. Genç müzisyen, partinin ertesi akşamında, Ortaköy’deki Blackk adlı mekanda Lara Kamhi’yle buluştu. Kamhi’nin çocukluk arkadaşı Ceylan Çapa’nın da katıldığı yemek boyunca, grubun masasından kahkaha hiç eksilmedi. Kamhi ile Çapa, dedikoduları engellemek için Blackk’ten yanlarına Kenan Doğulu’yu almadan çıkmayı tercih etti.

Evlilik fuarına katılacak

Tuğba Peksayar ile arkadaşı Işıl Sarraf’ın birlikte kurduğu "Hediyeniz Var" adlı şirket, 17-19 Şubat tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek "Evlilik Dünyası 2006 Evlilik Hazırlıkları Fuarı"nda stand açacak. Peksayar bu tür fuarların çiftlere çok faydalı olduğunu söylerken, annesi Gülbin Simitçioğlu da kızına maddi manevi her anlamda destek veriyor.

Eğlenmeyi biliyor

Levent’teki Coco a Gogo adlı mekan, 14 Şubat akşamı Özdemir Erdoğan’ın sesiyle çınladı. Sevgililer Günü’nü usta müzisyenin program yaptığı bu adreste kutlayanlar arasında Hatice Süren de vardı. Galatasaray’ın eski başkanlarından Faruk Süren’in eşi olan Hatice Hanım, neredeyse tüm şarkılara eşlik ederek gecenin en çok eğlenen isimlerinden oldu.

İlk imza günü

Uzun bir Anadolu turnesine çıkan Ferhat Göçer, İstanbul’a döner dönmez Profilo D&R’da düzenlenen imza günüyle hayranlarının karşısına çıktı. İlgiden çok memnun kaldığı her halinden belli olan Göçer, sevenleriyle bundan böyle cuma ve cumartesi akşamları Ortaköy’deki Jass Lounge’da buluşacak.

Arkadaşlarıyla kutladı

Nursen Gündüz, Sevgililer Günü’nü arkadaşları Monique-Jeri Benardete çiftiyle birlikte Coco a Gogo’da kutladı. Mekanda program yapan Özdemir Erdoğan’ın duygusal şarkılarına eşlik eden Gündüz ile Benardete çifti, neşeli parçalarda da tempo tutup coştu. Duyduğuma göre Nursen Hanım’ın kızı Çiğdem Gündüz ise o akşamı sevgilisiyle baş başa kutlamayı tercih etmiş, o yüzden bu keyifli gruba katılmamış.

Polo’nun yeni gözdesi

Tülin Şahin’in modellik yaptığı ve İsviçre’nin Zürih kentinde gerçekleştirilen Polo Jeans Co. Ralph Lauren çekimleri tamamlandı. Toplam iki gün süren çalışmada, 140 poz çekildi. Avrupa’nın ünlü moda fotoğrafçılarından Dieter Elsasser’ın objektif arkasına geçtiği projede, tüm ekip Şahin’in profesyonelliğine ve birkaç dili ana dili gibi konuşmasına hayran kaldı. Ralph Lauren ekibi, şimdiden 2006 sonbahar/kış çekimleri için Tülin Şahin ile görüşmelere de başladı.
Yazarın Tüm Yazıları