Asker selamı veren futbolcu kafa izninde!

Güncelleme Tarihi:

Asker selamı veren futbolcu kafa izninde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 18:15

Van Büyükşehir Belediyespor maçında attığı golden sonra asker selamı verdiği için ev sahibi takımdan bazı futbolcu ve taraftarların saldırısına uğrayan Bergama Belediyesporlu futbolcu Gökhan Çetinus, "Golü, asker olan bir arkadaşıma hediye ettiğim için asker selamı verdim" dedi. Olaydan etkilenen Çetinus, bugünkü antrenmana çıkmadı.

Haberin Devamı


Spor Toto 3. Lig'de, Van Büyükşehir Belediyespor ile Bergama Belediyespor arasında oynanan ve 2-2 sonuçlanan karşılaşmada attığı gol sonrasında "asker selamı" veren Gökhan Çetinus, "Golü, asker olan, koyu bir Bergama Belediyespor taraftarı arkadaşıma hediye ettiğim için asker selamı verdim" dedi.

Hafta sonu yapılan karşılaşmada attığı golün ardından "asker selamı" verdiği için Van Büyükşehir Belediyesporlu bazı futbolcu ve taraftarın tepki gösterdiği 26 yaşındaki genç futbolcu, olaya anlam veremediğini söyledi.

Çetinus, bu sezon ilk golünü attığını ifade ederek, "Golü, asker olan, koyu bir Bergama Belediyespor taraftarı arkadaşıma hediye ettiğim için asker selamı verdim" dedi

Olaydan etkilenen Çetinus, Bergama Belediyespor'un bugünkü idmanına katılmadı. Kulüp yönetiminin yarın konuyla ilgili açıklama yapacağı belirtildi.

Van Büyükşehir Belediyespor ile Bergama Belediyespor arasında Van'da oynanan karşılaşmanın 84'ncü dakikasında attığı golden sonra "asker selamı" veren Çetinus'a, Van Büyükşehir Belediyesporlu bazı futbolcu ve taraftar saldırmıştı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!