Aşka yakın koruma

Eda Odabaşı’ndan yaz aylarının sonunda olaylı şekilde boşanan, eski Başbakan Tansu Çiller’in oğlu Berk Çiller, çapkınlık turlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Haberin Devamı

Çiller, önceki akşam Nişantaşı’ndaki mekânı Lilu’da görüntülendi. Esmer bir kadınla geç saatlere kadar eğlenen Çiller, gazetecileri görünce eğlenceyi yarıda kesti. Çiller’in görüntülenmesini engellemek isteyen yakın korumasıyla gazeteciler arasında da tartışma yaşandı.

Atatürk sevdiği şarkılarla anılıyor

Akmerkez, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konserine ev sahipliği yapıyor. TRT solisti altı kadın sanatçıdan kurulu İstanbul’un Altınları grubunun sahneye çıkacağı konserde, Atatürk’ün severek dinlediği Türk sanat müziği eserleri seslendirilecek.

Uzakdoğu lezzetleri Etiler’de

Dünyaca ünlü restoran zinciri P.F. Chang’s China Bistro, Türkiye’deki ilk şubesini Etiler-Nispetiye Caddesi’nde açtı. 1993 yılında Arizona-Scottsdale’de kurulan ve dünyada 225’ten fazla şubesi bulunan P.F. Chang’s’in bu restoranının açılışına iş ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. P.F. Chang’s’in kurucularından Philip Chiang’in ev sahipliği yaptığı davet, Canan Anderson ve DJ Suat Ateşdağlı’nın performansıyla renklendi.

Haberin Devamı

Cumartesi eğlencesi

W Lounge, Miami’de başladığı müzik kariyerine İstanbul’da devam eden DJ Doğuş Çabakçor’u ağırlıyor. W İstanbul’un müzik direktörlüğünü de yapan Çabakçor, bu gece 23.00’te başlayacak partide performans sergileyecek.

Yaş günü hediyesi evlilik teklifi

Çiftkurtlar Otomotiv’in sahibi Mehmet Çelik sürpriz şekilde Sibel Turnagöl’le evlenince, eski eşi Arte Tahir çocuklarına haber vermediği için ona sitem etti. Şimdi bir evlilik haberi de Tahir’den geldi.
Tahir, önceki gün Akaretler’deki Limoncello’da 43’üncü doğum gününü kutladı. Onu ilk tebrik eden, bir süredir aşk yaşadığı borsacı Bilgehan Akarsu oldu. Tahir’i dudaklarından öperek kutlayan Akarsu’nun hediyesini ise bir gün önceden verdiği ortaya çıktı. Çift, Tahir’in doğum gününden bir gün önce Asmalımescit’teki Mor Meyhane’ye gitti. Akarsu, eğlence sırasında mekânın sahnesine çıktı, eline mikrofonu alıp Tahir’e evlenme teklif etti. Ve Tahir’in yanıtı “Evet” oldu...

Yazarın Tüm Yazıları