AŞKA devam

Teoman, Ayşe Boyner ile beş aydır flört ediyor. Birkaç haftadır ikilinin yollarını ayırdığı konuşuluyordu.

Ancak Teoman ve Ayşe Boyner, önceki gece şarkıcı Neco’nun gazeteci kızı Ayşe Özyılmazel’in Nişantaşı’ndaki Longtable’da verdiği 29’uncu yaş günü partisine birlikte katıldı. Duyduğuma göre geceye davetli olan Teoman, Ayşe Boyner’i de arayıp çağırmış. İki genç, birlikte geldikleri Longtable’dan ayrı ayrı çıkmayı tercih etti.

Yeni kostümlerle ilk konser

Network’ün tasarımcıları Arzu Kaprol ve Mehmet Acar’ın Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası üyeleri için hazırladıkları kostümler, Borusan Oto İstinye’de düzenlenen özel bir konserle tanıtıldı. Kostümler, orkestra elemanlarının performanslarını artıracak şekilde hazırlandı. Konseri izlemeye gelenler arasında Cem-Ümit Boyner, Akın-Gülin Öngör, Osman-Ayten Boyner gibi tanınmış isimler de vardı.

Sıkı dostlar

Geçtiğimiz yaz Bodrum’da tatil yapan Süreyya Yalçın, yaz aylarında Türkbükü’den ayrılmayan şarkıcı Tuğba Özerk’le iyi bir arkadaşlık kurmuştu. Bodrum’da evlenip Miami’ye giden Yalçın, geçtiğimiz hafta İstanbul’a döndü. Geçtiğimiz gece eşi Önder Bekensir’le birlikte arkadaşı Özerk’in sahneye çıktığı Nişantaşı’ndaki Locca Bar’a giden Yalçın, önceki gece de Tuğba Özerk’le birlikte Longtable adlı restoranda yemekteydi.

Dostlarını Çin’e götürecekler

Paragon Seyahat’in sahibi Nilgün Dereli ile Nadire İçkale, dostlarına çok özel bir Çin gezisi organizasyonu düzenledi. Geziye katılacak, aynı zamanda Lotus Exclusive üyesi olan grup, Çin’in hem turistik hem de özel yerlerini gezecek. Nilgün Dereli, seyahate katılacak misafirlerini önce evinde ağırladı ve onlara gezi hakkında bilgi verdi.

Ünlü pilates eğitmeni Kanyon’da

Kanyon Alışveriş Merkezi içindeki spor salonu MAC, dünyaca ünlü pilates eğitmeni Michael King ile anlaştı. King, 5 Aralık’a kadar MAC üyeleri ile pilates özel seansları ve ücretsiz grup dersleri yapmak ve MAC eğitmenlerine özel eğitimler vermek, bilgisini paylaşmak üzere Kanyon’da olacak.
Yazarın Tüm Yazıları