Aşk yükseliyor

Aşk potansiyelinin yükseldiğini işaret eden gökyüzünün konumu farklı duyguların uyanacağını gösteriyor.

Yabancılarla yapılacak anlaşmalar sırasında tedbirli davranmak gereken bir dönem. Alınmış olan kararların uygulanması ve isteklerin ortaya konulması zor olabilir. Gizli fikirler ve şimdiye kadar bilinmeyen eski anlaşmalar ortaya çıkabilir.

İktidar arzusunun kuvvetlendiği bu devre içinde isteklerin güçlü bir biçimde ortaya konulması mümkün.

Mektuplar

RUMUZ: Meri ve arkadaşı

Üzülerek belirtmeliyim ki, gönderdiğiniz mektupta arkadaşınızın ismi karmaşıktı ve gelen faksın bazı yerleri silik olduğu için isteklerinize cevap veremiyorum. Fakat pek çok kereler yazmış olduğunuzu belirttiğiniz için de mutlaka cevaplamak gerektiğini hissettim. Öncelikle, övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederim. Seminerlere katılmak istediğinizi belirtmişsiniz. Ancak, ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Şayet benim seminer verip vermediğimi soruyorsanız, şu sıralar bu tür çalışmalar yapıyorum.



RUMUZ: Şerif Ahmet

Sizin yükselen burcunuz Kova. Doğum anında Güneş’iniz güçlü ve sert etkiler almış. Bu yüzden sahip olduğunuz özellikleri açığa çıkarmakta biraz zorlanabilirsiniz. Ancak, yükselen burcunuzun almış olduğu etkilerin olumlu olması sayesinde kendinizi ifade etmeyi başarabilirsiniz. Üstelik, Ay’ınız Başak burcunda duruyor ve Mars’tan uyumlu etkiler alıyor. Bu durum, sizin duygularınızı güçlü ve istediğiniz gibi yansıtabileceğinizi gösteriyor. Tabii bu arada seyahat merakıyla birlikte arabalar ve otomobil yarışları da ilginizi fazlasıyla çekiyor. Burcunuzun özelliklerinin dışında maceracı ve meraklı bir yapıya sahip olduğunuzu söyleyebilirim. . Tarzınızı değiştirme zamanınız gelmiş. Sorduğunuz sıkıntılı durumun nedeni, alışkanlıklarınızı değiştirmeye zorluyor.

RUMUZ: KALEM

Sorduğunuz astroloji haritası yani horoskop çıkartabilmek için bazı kitaplara ihtiyacınız var. Öncelikle bir "Ephemeris" yani gök günlüğü ile evler tablosunun çizelgesini gösteren kitaba ihtiyacınız var. Hesapları nasıl yapacağınız bu kitapların girişinde anlatıldığı gibi (bazılarında) hesapların formülünü "Boyut Yayıncılık"tan çıkan Astroloji Ansiklopedisi’nde de bulabilirsiniz. Ayrıca, bu kitabın içinde burç ve gezegenlerin sembolleri bulunuyor. Yorumlara gelince...

Bu pek hızlı bir biçimde öğrenilebilecek bir şey olmamakla birlikte burçlar ve gezegenlerle ilgili karekteristik özellikleri anlatan kitapları, artık hemen bütün kitapçılardan bulmanız mümkün. Öncelikle bunların anlam ve özelliklerini öğrenerek işe başlayabilirsiniz. Sonra da bu özelliklerin bir araya geldiği yani açı yaptıkları zaman ne çeşit bir özellik açığa çıkarabileceklerini anlamaya çalışabilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları