Aşk Yeniden 53.bölüm fragmanında şoke eden gelişme

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 53.bölüm fragmanında şoke eden gelişme
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 07:57

Aşk Yeniden'in 53.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Yeniden'de Fatih ve Zeynep'in açıklayacağı durum Şekerzadeleri çok mutlu edecektir. Peki kaçırılan Ayfer, İdris'in elinden kurtulabilecek mi?Aşk Yeniden 53.bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Aşk Yeniden bu hafta çok eğlendirecek bir bölümle ekranlara gelecek. Aşk Yeniden'in bu haftaki bölümüne Ayfer damgasını vuracak.  Ayfer, Yolkesen İdris'in teklifini kabul etmeyince kaçırılacak. İşte Aşk Yeniden 53.bölüm fragmanı...

AŞK YENİDEN YENİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Fatih ve Zeynep, Ertan’ın babalık davası açtığı haberiyle büyük bir şok yaşamış ve Ertan’ın, Selim’i almak konusunda ne kadar kararlı olduğunu anlamışlardır. Ertan ise bu konudaki girişimlerine hız kesmeden devam etmekte ve avukatının verdiği akılla mücadelesini sürdürmektedir. Fatih bu durumu atlatabilmek için ilkin kaçmayı düşünse de Zeynep onu bu fikirden vazgeçirir. Nitekim Fatih ve Zeynep’in hayatında köklü değişiklikler olmak üzeredir. Çaresizce içine düştükleri durumdan kurtulmayı deneyen Fatih ve Zeynep hiç beklemedikleri bir haberle hayatlarının şokunu yaşayacaklardır.

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN 53.BÖLÜM FRAGMANI




AŞK YENİDEN 52. BÖLÜM FRAGMANI - 2

AŞK YENİDEN 52. BÖLÜM FRAGMANI - 3

AŞK YENİDEN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şevket’in teslim oluşunun üzerinden iki ay geçmiştir. Meryem bu süreç boyunca boş durmamış, Şevket’i hapisten çıkarabilmek için bütün yolları denemiş ve halen denemeye devam etmektedir. Hayat; herkes için sanki normal seyrine dönmeye başlamış gibidir. Zeynep’in hamileliği de sorunsuz ilerlemektedir. Selin ve Orhan ise Zeynep’in hamileliğinden etkilenmiş ve çocuk sahibi olmaya karar vermişlerdir. Bunu kutlamak için Zeynep’i de alarak dışarı çıkarlar. Ancak kimsenin hesap etmediği bir durum yaşanacak ve ortalık karışacaktır.

AŞK YENİDEN DİZİSİ GENEL BİLGİLERİ

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir.

BAKMADAN GEÇME!