Aşk Yeniden 49. bölümde herkesi şaşırtan karar - izle

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 49. bölümde herkesi şaşırtan karar - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 07:16

FOX TV'nin keyifle izlenen dizisi Aşk Yeniden bu akşam 49. bölümü ile ekrana gelecek. Fatih'in güveni sarsılıyor. Zeynep ve Selim'i de alıp ortadan kaybolmayı planlıyorlar. Fakat kendilerini bekleyen sürprizlerden habersizler. Aşk Yeniden 49. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Fatih'in gerçekleri öğrenmesiyle herkese olan güveni kaybolur. Zeynep'le birlikte Selim'i de alıp kimseye haber vermeden ortadan kaybolurlar.

Taşkınlar ve Şekercizadeler onları ararken onlarsa kimsenin bilmediği bir kasabanın kuş uçmaz kervan geçmez bir oteline yerleşirler.

Amaçları her şeyden biraz uzaklaşıp dinlenmek, kendilerini dinlemekken yerleştikleri otelin bütün yükünü sırtlanmak zorunda kalırlar. Onlar kısmen huzuru yakalamışken İstanbul'da kalanlar içinse durum hiç iç açıcı değildir.

AŞK YENİDEN 49. BÖLÜM 2. FRAGMANI

AŞK YENİDEN 49. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK YENİDEN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cansu, Ertan'ı asistanı olarak şirkette işe almıştır. Oldukça gerilen Fatih ve Zeynep, Cansu'yu bu karadan caydırmak için uğraşırlarken Cansu'nun kendilerine karşı cephe almasına sebep olurlar. Şirketin babasına ait olduğunu düşünen Cansu, dilediği gibi hareket edeceğini iddia etmektedir.

Haberin Devamı

Ertan'ı şirketten uzaklaştırmanın yolunu bulamayan Fatih ve Zeynep, enerjilerini helva keşfine yönlendirmeye karar verirler ve sonunda, Selim sayesinde aradıkları lezzeti bulurlar. Artık tek gereksinimleri iyi bir reklamla bu yeni ürünü tanıtmaktır. Bu konuda da Şaziment yardımlarına koşar ve başarılı bir reklama imza atarlar.

Fatih, şirketini kurtarmış olmanın halklı gururu içindeyken, şirketin aslında babasına ait olmadığı gerçeğini öğrenen Cansu da büyük bir öfke içindedir. Üstelik Zeynep de gerçeği öğrenmiştir. Er ya da geç açığa çıkacak olan gerçek, elbette en çok Fatih'in canını yakacaktır...

OYUNCU KADROSU

Zeynep Taşkın-Özge Özpirinçci

Fatih Şekercizade-Buğra Gülsoy

Şevket Taşkın (Reis)-Tamer Levent

Gülsüm Şekercizade-Tülin Oral

Fehmi Şekercizade-Orhan Alkaya

Mukaddes Şekercizade-Lale Başar

Selin Şekercizade-Nilay Deniz

Orhan Günay-Can Sipahi

Meryem Özer-Sema Keçik

 

BAKMADAN GEÇME!