Aşk Yeniden 41. bölümünde neler yaşanacak? - izle

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 41. bölümünde neler yaşanacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 14:49

Ekranların ilgiyle takip edilen romantik komedi dizisi Aşk Yeniden, muhteşem yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda! Yayınlanan her bölümünde farklı bir macera ile karşımıza çıkan Aşk Yeniden dizisinin 41. bölümü fragmanı yayınlandı. Peki; Aşk Yeniden yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Aşk Yeniden dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı yine nefes kesti. İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Merak ettikleriniz için haberimize göz atabilirsiniz…

Başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy gibi başarılı oyuncuların paylaştığı ekranların sevilen dizisi Aşk Yeniden’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor! Eğlenceli senaryosu ile tüm izleyicilerin ilgiyle takip ettiği dizinin yeni bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde neler yaşanacak? İzleyicileri ne sürprizler bekliyor?

Aşk Yeniden 41. Bölüm Tanıtımı

Aşk Yeniden 41. bölümde neler yaşanacak?

Fatih ve Zeynep, Vahit'in şantajlarını daha fazla dayanamazlar ve Ertan ve Selim ile ilgili tüm gerçeği herkese söyleme karar verirler.

Haberin Devamı

Zeynep, bu kadar zamandır sakladığı bu gerçeği söylediği için rahatlamıştır ancak Fatih için durum aynı değildir. Bu sıkıntıyla boğuşurken Fatih’i daha büyük bir sürpriz bekler. Polisler yine Şevket’in peşindedir.

Ancak bu kez polis, Şevket’in Zeynep ve Fatih ile iş birliği yaptığını bilmektedir. Fatih’in Şevket’i polislere teslim olmaya ikna etmekten başka çaresi yoktur. Fatih için durum hiç de sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Tüm çabalara rağmen Şevket teslim olur. Zeynep için bu her ne kadar üzücü bir durum olsa da, oğlu için ayakta durmak zorundadır. Tam huzura kavuştu derken yeni bir sorunla daha karşı karşıya kalırlar. Bakalım Zeynep ve Fatih için mutlu son olabilecek mi? Başlarındaki dertten kurtulabilecekler mi? Hepsi ve daha fazlası için bu akşam saat 20:00’da yeni bölümünü sakın kaçırmayın!

Aşk Yeniden 41. Bölüm 2. Tanıtımı

Aşk Yeniden son bölüm özeti

Yayınlanan her bölümünde farklı bir macera ile karşımıza çıkan Aşk Yeniden’in bu akşam ki bölümünde şoke eden olaylar yaşanıyor. Zeynep ve Fatih bir araya gelmek için yine bir plan peşinde.

Vahit'in suçlaması yüzünden Meryem, Zeynep, Fatih ve Orhan içeri tıkılır. Şevket ise ailesini Vahit'ten koruyabilmek için polislerden kaçmayı başarır. Kanunen bir kaçak olan Şevket, hem polislerden kaçmak hem de Vahit’i yakalamak zorundadır. Zeynep ve Fatih, bir süre Şevket'i saklasalar da Şevket başını belaya sokmadan duramaz.

Haberin Devamı

Diğer yandan Birol da Meryem'in talimatıyla dışarıdakileri korumaktadır. Başta Zeynep ve Fatih olmak üzere, Darbeli Haydar ve Fehmi dahil herkes, Şevket'in saklanması ve polise yakalanmaması için elinden geleni yapar. Ancak durum hiç de sanıldığı gibi değildir. Hem Zeynep ve Fatih’in hem de Şevket'in, yerini bilen başka biri vardır.

BAKMADAN GEÇME!