Aşk Yalanı Sever dizisi yayından kaldırıldı mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yalanı Sever dizisi yayından kaldırıldı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 10:08

FOX TV'nin yeni dizisi Aşk Yalanı Sever, yayından kaldırıldı mı? Pazartesi akşamları yayınlanan dizi uzun süredir yeni bölümü ekrana gelmiyor. Aşk Yalanı Sever dizisinin final yapmadan ekrana veda etmiş olması izleyenleri şaşırttı. Peki Aşk Yalanı Sever dizisi yayından kaldırıldı mı?

Haberin Devamı

Aşk Yalanı Sever dizisi final mi yaptı? Pazartesi akşamları FOX TV'de ekrana gelen dizi son haftalarda kolay bölümleri ile seyirci karşısına çıktı. Aşk Yalanı Sever dizisinin hayranları, dizinin final yapmadan bitmiş olabileceğini düşünüyor. Yapım şirketinden resmi bir açıklama yapılmadı. Aşk Yalanı Sever son bölümde yaşananlar haberimizde.


AŞK YALANI SEVER SON YAYINLANAN BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Peri'nin kaza geçirmesi, Ferit'in gizli kalan duygularının açığa çıkmasına neden olur, bu durum ikilinin arasındaki çekimi, gözle görülür hale getirir. Gonca'nın tedirgin bekleyişi sürerken, Yaman Efe'nin hayalleri uğruna çıktığı yolculuk, Başak'ın bildiği bütün gerçeklerin yerlebir olmasına neden olacaktır.

AŞK YALANI SEVER SON BÖLÜM İZLE

AŞK YALANI SEVER OYUNCU KADROSU

Haberin Devamı

Peri Aslan-Buse Aslan
Aslan ailesinin gururu, babasının kıymetlisidir. Tek ayaküstünde bin türlü yalan uydurabilen ve her çeşit çıkmaz durumda fikir üretebilen pratik bir zekâya sahiptir. Bu yeteneğini kullanarak hem kendinin hem de ailesinin ekmeğini kazanmanın yolunu her zaman bulur

Ferit Koçoğlu-Eren Hacısalihoğlu
Ferit Koçoğlu’nun hayattaki tek varlığı, idolü ve değer verdiği kişi dedesi Hüseyin Koçoğlu’dur. Aynı onun gençliğindeki gibi soğuk, ağırbaşlı, sorumluluklarının bilincinde ciddi bir işadamı olup çıkar. O, Koçoğlu ailesinin varisi ve proje çocuğudur.

Hüseyin Koçoğlu-Arif Erkin
Sert mizaçlı, asık suratlı kurallara ve geleneklere bağlı otoriter biridir. Özellikle kendi koyduğu kurallara herkesin bağlı olmasını ister! Hüseyin Koçoğlu’nun adının anıldığı yerde, o içeri girmeden hizaya geçilir. İlerleyen yaşına rağmen, kocamamış bir kurttur o.

Gonca Yozgatlı-Seda Güven
En az Koçoğlu ailesi kadar zengin bir ailenin kızı olan Gonca, Koçoğlu ailesiyle uzun zamandır tanışmaktadır. Ferit ile henüz resmiyete dökülmeyen bir ilişki içindedir. Güzelliği ve her zaman tarz giyimiyle girdiği her mekânda dikkat çeken, zevk sahibi biridir.

Aşk Yalanı Sever dizisi yayından kaldırıldı mı

 

 

BAKMADAN GEÇME!