Aşk Yalanı Sever 6. bölüm fragmanında Peri'ye ne olacak? - izle

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yalanı Sever 6. bölüm fragmanında Periye ne olacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 15:23

FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Aşk Yalanı Sever 6.bölüm fragmanı ile izleyici karşısına çıktı. Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan Aşk Yalanı Sever dizisinin yeni bölümünde Peri kaza geçiriyor. Ferit ise Peri'nin başından ayrılmıyor. Peki ikili arasındaki aşk Gonca'ya neler yaptıracak? Aşk Yalanı Sever 6. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Aşk Yalanı Sever Pazartesi akşamı 6. bölümü ile ekrana gelecek. Peri kaza geçiriyor. Bu kazadan en çok etkilenen ise Ferit olacak. Ferit ve Peri arasındaki duygusal yakınlaşma Gonca'yı iyice sinirlendirecek. Peki Aşk Yalanı Sever yeni bölümde neler olacak? İşte Aşk Yalanı Sever 6. bölüm fragmanı..

Aşk Yalanı Sever 6. bölümü ile Pazartesi akşamı FOX TV'de..

AŞK YALANI SEVER 6. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK YALANI SEVER 5.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hüseyin Koçoğlu'nun otele yaptığı sürpriz ziyaret, Peri, Ferit ve Selim üçgenini içinden çıkılmaz bir hale sokar. İdris'i Elmas'ın gönlüne kondurmak isteyen Aslan Ailesi, elinden gelenin fazlasını yapınca durumlar iyice karışır. Sabrının sonuna gelen Gonca'nın ise, öfkeyle söylediği sözler, geri dönüşü imkansız felaketlerin başlangıcı olacaktır.

Haberin Devamı

AŞK YALANI SEVER KONUSU
Hüseyin Koçoğlu'nun hastalıktan yataklara düştüğü dönemde tek bir isteği vardır ki oda torunu Ece'nin bulunmasıdır. Ece'yi seneler öncesinde sahiplenmediği için hasta yatağında vicdan azabı çekmektedir. Ferit durumun farkındadır ve Hüseyin'e sahte bir torun bulup getirir. Bu kişi babasının borçlarını ödeyebilmek için bir oyun içerisine giren Peri'dir. Aşk Yalanı Sever'de Peri ile Ferit'in yüzyüze tanışmalarından sonra ilginç ve eğlenceli diyaloglar sahnelenir. 

Aşk Yalanı Sever 6. bölüm fragmanında Periye ne olacak - izle


OYUNCULAR

Buse Arslan (Peri Aslan)
29 Aralık 1992 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümü okumaktadır. İlk oyunculuk deneyimini Akasya Durağı dizisiyle yaşamıştır. Yalan Dünya, Avrupa Avrupa, Bizim Okul, Benim Hala Umudum Var gibi dizilerde rol almıştır.

Eren Hacısalihoğlu (Ferit Koçoğlu)
5 Haziran 1979 Trabzon doğumlu genç oyuncu 1.80 boyunda ve 73 kilodadır. İnsan Aldandı, Mavi Kelebekler ve Benim İçin Üzülme gibi dizilerde rol almıştır.

Murat Okay (Rafet Aslan)
1980 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Kadir Has Üniversitesi'nde İleri Oyunculuk Yüksek Lisans bitirmiştir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarında eğitimini tamamlamıştır. Coca Cola, THY, Eti tadında gibi bir çok reklam filminde oynamıştır. Başka Dilde Aşk, Osmanlı Cumhuriyeti gbi sinema filmlerinde rol almıştır. Geniş Aile, Yalan Dünya, Kocamın Ailesi gibi dizilerde rol almıştır.

Haberin Devamı

Seda Güven (Gonca)
11 Haziran 1984 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu 1.66 boyunda ve 50 kilodadır. Oğuz Güven ve Serpil Güven'in tek çocuğudur. Marmara Üniversitesi Tekstil Tasarımı Bölümü mezunudur. Ekmek Teknesi dizisiyle oyunculuk hayatına atılmıştır. Fatmagül'ün Suçu Ne, Merhaba Hayat, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almıştır.

İlhan Şeşen: (Cüneyt Koçoğlu)
18 Haziran 1948 doğumlu olan şarkıcı ve oyuncu İlhan Şeşen diziye renk katacak. Oyunculuğunu ispatlamış usta oyunculardan olan oyuncumuz daha önce birçok dizi ve filmde rol almıştır. Rol aldığı dizilerden bazıları, 2004 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Aliye, 2007 yılında Kanal D de yayınlanan Annem dizisinde rol almıştır.

Haberin Devamı

Arif Erkin: (Hüseyin Koçoğlu)
11 Eylül 1935 Gaziantep doğumlu usta oyuncu diziye dahil olan oyunculardan. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yabancı Damat dizisinde Memik Dedeyi canlandıran usta oyuncu yeni dizide hangi karaktere can vereceği henüz belli değil. Son rol aldığı dizi ise 2015 yılında Star tv ekranlarında yayınlanan Güzel Köylü dizisidir.

İsmail Ege Şaşmaz : (Serdar Koçoğlu)
1993 doğumlu oyuncudur.
Oyunculuk kariyerine 8. sınıftayken başladı. Çeşitli reklam filmlerinde oynadı. Manisa Belediye Konservatuarı'na 1. sıradan girmesine rağmen ilk yılda bırakarak İstanbul'a geldi.2013 yazında başlayan Güneşi Beklerken dizisindeki Barış rolüyle televizyona adım attı.

 

BAKMADAN GEÇME!