Aşk Yalanı Sever 1. bölüm fragmanları ile çok konuşuldu - izle

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yalanı Sever 1. bölüm fragmanları ile çok konuşuldu - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 16:12

FOX TV'nin yeni dizisi Aşk Yalanı Sever 1. bölüm fragmanlarını yayınladı. Pazartesi akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak olan Aşk Yalanı Sever hikayesi ve oyuncu kadrosu ile şimdiden büyük merak uyandırdı. Aşk Yalanı Sever 1. bölüm ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Haberin Devamı

Ölüm döşeğindeki Hüseyin Koçoğlu’nun son dileği, yıllar önce sahip çıkmadığı torunu Ece’nin bulunmasıdır. Bu dileği gerçekleştirmek için elinden geleni ardına koymayan diğer torunu Ferit, bir türlü Ece’yi bulamaz.

Ancak olaylar, sonunda dedesine sahte bir torun bulma fikrine razı olan Ferit’in beklediği gibi gelişmeyecektir...

Aşk Yalanı Sever Pazartesi akşamı FOX'ta!

AŞK YALANI SEVER 1. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK YALANI SEVER 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI

AŞK YALANI SEVER 1. BÖLÜM 3. FRAGMANI

AŞK YALANI SEVER DİZİSİNDE HANGİ OYUNCULAR VAR?

Peri Aslan-Buse Aslan
Aslan ailesinin gururu, babasının kıymetlisidir. Tek ayaküstünde bin türlü yalan uydurabilen ve her çeşit çıkmaz durumda fikir üretebilen pratik bir zekâya sahiptir. Bu yeteneğini kullanarak hem kendinin hem de ailesinin ekmeğini kazanmanın yolunu her zaman bulur.

Haberin Devamı

Ferit Koçoğlu-Eren Hacısalihoğlu
Ferit Koçoğlu’nun hayattaki tek varlığı, idolü ve değer verdiği kişi dedesi Hüseyin Koçoğlu’dur. Aynı onun gençliğindeki gibi soğuk, ağırbaşlı, sorumluluklarının bilincinde ciddi bir işadamı olup çıkar. O, Koçoğlu ailesinin varisi ve proje çocuğudur.

Hüseyin Koçoğlu-Arif Erkin
Sert mizaçlı, asık suratlı kurallara ve geleneklere bağlı otoriter biridir. Özellikle kendi koyduğu kurallara herkesin bağlı olmasını ister! Hüseyin Koçoğlu’nun adının anıldığı yerde, o içeri girmeden hizaya geçilir. İlerleyen yaşına rağmen, kocamamış bir kurttur o.

Nihat Aslan-Ünal Silver
Aslan ailesinin direğidir. Sıcak bir mahallede, babalarından miras kalan orta halli müstakil bir evde kız kardeşi Canan, erkek kardeşi Rafet ve kızı Peri’yle beraber yaşarlar. Mario adını verdikleri köpekleri ise evin vazgeçilmez üyesidir.

Canan Aslan-Zuhal Yalçın
Nihat’ın kardeşi, Rafet’in ablası ve Peri’nin halasıdır. Uzun süre önce eşinden olaylı bir şekilde ayrılan Canan, genç yaşta başına gelenler yüzünden çok evhamlıdır hatta sevdikleri gözünün önünde olmasın, anında başlarına bir şey geldiğini düşünür.

Haberin Devamı

Rafet Aslan-Murat Okay
Nihat’la Canan’ın erkek kardeşi, Peri’nin amcasıdır. En belirgin özelliği hiçbir koşulda yalan söyleyememesi. Doğrucu davut olarak bilinen Rafet hep pozitif, hep neşeli ve güler yüzlüdür. Çok iyi araba kullanır, bir şeyleri tamir eder, süsler, temizler, pişirir, toplar...

Cüneyt Koçoğlu-İlhan Şeşen
Hüseyin Koçoğlu'nun kardeşi, Elmas Koçoğlu'nun abisidir. Girdiği her ortamda göz dolduran Cüneyt Koçoğlu tam anlamıyla flörtöz biridir ama karısı Nihal’e sevgisi başkadır.

Serdar Koçoğlu-İsmail Ege Şaşmaz
Nihal Koçoğlu’nun öz oğlu, Cüneyt Koçoğlu’nun üvey oğludur. Ferit'in tam tersi mantığıyla değil duygularıyla hareket eder.

BAKMADAN GEÇME!