Aşk ve Mavi son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 13:28

Aşk ve Mavi dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Aşk ve Mavi'nin yeni bölümünde Hasibe kaçırılıyor. Fidye için kaçırılan Hasibe kurtulacak mı merak konusu. Peki Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanın da neler yaşanıyor? İşte dizinin son bölümünde yaşananlar ve yeni bölümünde olacak olaylar

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde olanların ardından yeni bölüm fragmanında yaşananlar dikkat çekti... İşte Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Aşk ve Mavi son bölümlerinde neler yaşandı?

Ağır yaralanan Cemal hastaneye kaldırılır. Cemal yaşam mücadelesi verirken Ömer polis tarafından gözaltına alınır.Refika, kendisini pek sevmeyen Saadet'in ziyaretinden dolayı gergindir.Refika'nın, Ali'ye olan aşırı ilgisi Mavi ve Ali'nin arasını açar. Mavi, Hasibe'den yardım ister.

Ali’nin hayatında başka bir kadın mı var?

Ömer'in, Fatma'nın bebeğini üstlenmesi herkeste bir şaşkınlığa yol açarken Cemal'i de büyük bir beladan kurtarır. Birgül konağa dönmenin yollarını ararken Cemal, Safiye'yle olan evlilik yıldönümünü Ali'nin organize etmesini ister. Ali, Cemal'e o gece eşine okuması için bir şiir yazar. Şiiri bulan Mavi, Ali'nin kendisini aldattığını düşünür.

Artık hizmetçilik yapmak yok

Haberin Devamı

Hasibe, Fatma'nın Cemal'den hamile kaldığını öğrenir. Bu durumu konaktakilerden saklamak ister ama Birgül, Fatma'nın hamile olabileceğini çoktan Refika'ya söylemiştir. Pembe, konağın hanımı havalarıyla Göreçkiler'e kök söktürür. Konaktakiler Fatma'dan bebeğin kimden olduğunun cevabını beklemektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!