Aşk ve Mavi 5. bölüm fragmanında şok karar

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi 5. bölüm fragmanında şok karar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 14:20

Aşk ve Mavi’nin yeni bölüm fragmanı izleyicilerine yine çok konuşulacak gelişmelerin sinyalini verdi. Yarın akşam ekrana gelecek olan Aşk ve Mavi 5. bölümünde Ali ve Mavi’nin boşanma haberi, konakta adeta şenlikle karşılandı. Mavi, belli etmese de bu teklifle büyük bir şok yaşarken onu İlyas ile gören Ali, adeta çıldırdı. İşte, Aşk ve Mavi 5. Bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Cuma akşamlarının yeni dizisi Aşk ve Mavi’nin heyecan dolu sahnelerden oluşan yeni fragmanı ekranlarda dönmeye başladı. Şarkıcı Emrah’ı uzun yıllar sonra yeniden ekranlarla buluştura Aşk ve Mavi’nin yarın yayınlanacak olan 5. bölümüne dair önemli ipuçları veren fragmanda Mavi’ye boşanma teklifinde bulunan Ali, onun İlyas ile görüştüğünü görünce şok sinirleniyor. İkilinin boşanma kararı ise konak ahalisi tarafından sevinçle karşılanıyor. Her ne kadar bir intikam hikayesi olarak başlasa da zamanla bir aşk öyküsüne dönüşeceğinin sinyalini veren daha ilk haftadan veren Aşk ve Mavi 5. bölümü sürprizlerle dolu sahneleriyle yarın akşam ekranlarda olacak.

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Yeni bölümde Ali'nin boşanma teklifine şaşıran Mavi, duygularını geride tutmaya çalışsa da içten içe üzülür. Mavi'yle Ali'nin boşanacağını duyan konak ahalisi bu haberi düğün havasında kutlarken, Hasibe'yi konaktan gidecek olmanın korkusu sarar. Cemal, babasını Hamza'yla Sami'ye verdiği paranın İsmet'in kumar borcu için olduğuna inandırmak için bir plan yapar. Cemal'in yaptığı plan sonucunda kabak İsmet'in başına patlar. Mavi ve Ali'nin ilişkisi bıçak sırtında ilerlerken Pembe ve Sevda'nın evden gizlice kaçmaları işleri iyice karıştırır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mavi, babasının ölümüyle yıkılır. Herkes Mahmut'un sarhoşken düştüğünü düşündüğünden bu ölümden kimse şüphelenmez. Fakat o gece olanların şahidi Fatma, vicdan azabına dayanamaz ve Cemal'i polise ihbar etmeye gider. Cemal, Fatma'yı son anda durdurup, "Ben de senin yaptığını söylerim," diye tehdit edince, korkudan vazgeçer. Hasibe, Ali'ye vicdan sömürüsü yapar, Ali Mavi'nin ailesinin kötü durumda olmasına dayanamayıp onları konağa getirir. Ne olursa olsun konağa yerleşme planları yapan Hasibe, Mavi'nin tüm itirazlarına rağmen bunu kabul eder.

BAKMADAN GEÇME!