Aşk ve Mavi 28. bölüm fragmanında şoke eden olay

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi 28. bölüm fragmanında şoke eden olay
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 17:51

Aşk ve Mavi yayınlanan 28. bölüm fragmanında izleyiciler hayret verici dakikalar yaşayacak. Ekranların herkes tarafından büyük bir hevesle takip edilen dizisi Aşk ve Mavi yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Fidyeciler Refika diye yanlışlıkla Hasibe'yi kaçırmıştır. İşte, Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük bir beğeni kazanan dizisi Aşk ve Mavi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatacak. Heyecan dolu dizi Aşk ve Mavi yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte, Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanı.

Fidyeciler Refika diye yanlışlıkla Hasibe'yi kaçırmıştır. Hasibe, kendisinin Refika olmadığını kanıtlamaya çalışırken Cemal de fidye parasını vermemenin yollarını aramaktadır. Mavi'nin gecenin bir vakti aşermesi Ali ve Cemal'in başını derde sokar. Fazıl, evdeki kavgadan, gürültüden sıkılmıştır. Biraz uzaklaşmak ister ama Refika durumu yanlış anlar. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Haberin Devamı

Ağır yaralanan Cemal hastaneye kaldırılır. Cemal yaşam mücadelesi verirken Ömer polis tarafından gözaltına alınır.Refika, kendisini pek sevmeyen Saadet'in ziyaretinden dolayı gergindir.Refika'nın, Ali'ye olan aşırı ilgisi Mavi ve Ali'nin arasını açar. Mavi, Hasibe'den yardım ister.

BAKMADAN GEÇME!