Aşk ve Mavi 25. bölüm fragmanında Fatma hamile kalıyor

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi 25. bölüm fragmanında Fatma hamile kalıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 18:02

Aşk ve Mavi yayınlanan 25. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından soluksuz takip edilen dizisi Aşk ve Mavi yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, Aşk ve Mavi 25. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük beğeni toplayan dizisi Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Heyecan seviyesi yüksek olan dizisi Aşk ve Mavi yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde hayret verici dakikalar yaşanacak. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte, Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanıyla sizlerle.

Hasibe, Fatma'nın Cemal'den hamile kaldığını öğrenir. Bu durumu konaktakilerden saklamak ister ama Birgül, Fatma'nın hamile olabileceğini çoktan Refika'ya söylemiştir. Pembe, konağın hanımı havalarıyla Göreçkiler'e kök söktürür. Konaktakiler Fatma'dan bebeğin kimden olduğunun cevabını beklemektedir. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mavi, iyileşmiştir. Başta Ali olmak üzere tüm konak ahalisi Mavi'nin konakta kalıp kalmayacağını merak etmektedir. Pembe ve İsmet gizlice evlenirler. Bunu öğrenen Göreçkiler, Pembe ve İsmet'i konaktan kovarlar. Ali'nin, Mavi'ye yaptığı jestleri kıskanan Safiye, aynı ilgiyi Cemal'den bekler.

 

 

BAKMADAN GEÇME!