Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanında Safiye'den sürpriz karar

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanında Safiyeden sürpriz karar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 10:14

Aşk ve Mavi yeni bölümleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sevilen dizi bu akşam 15. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Aşk ve Mavi yeni bölümünde Safiye'den sürpriz bir karar gelirken; polisin Mahmut cinayeti ile ilgili Hasibe'yi köşeye sıkıştırması dengeleri değiştiriyor. İşte, Aşk ve Mavi 15. bölüm fragmanı ve yeni bölümden detaylar!

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi yayınlanan 15. bölüm fragmanında oldukça hareketli dakikalar yaşanacak. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen heyecan seviyesi yüksek dizisi Aşk ve Mavi yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Safiye, kızı Sevda'nın kayınvalidesinden eziyet görmesine dayanamaz ve onları ayırmaya karar verir. İşte, Aşk ve Mavi 15. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Safiye, kızı Sevda'nın kayınvalidesinden eziyet görmesine dayanamaz ve onları ayırmaya karar verir. Bu konuda Hasibe'den yardım ister. Mavi ve Ali birbirlerine söyleyemedikleri şeyleri bir kâğıda döküp uçurumdan atmaya karar verirler. Polis, Mahmut cinayeti ile ilgili Hasibe'yi köşeye sıkıştırır. Hasibe artık bir itirafta bulunmak zorundadır. O gece eve gelen kişini adını verir. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Hasibe'nin konağa geri dönebilmek için bilerek tamir ettirmediği soba ev halkını hastanelik eder. Refika, Ali'nin ısrarıyla Hasibe'nin konağa geri dönüşüne izin verir ama bu kararından hiç memnun değildir. Kamu davası sonuçlanmış ve Mavi beraat etmiştir. Artık Ali'den ayrılması için önünde hiçbir engel kalmamıştır. Ali, Mavi'nin gitmesini engelleyebilecek mi?

 

BAKMADAN GEÇME!